Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Biografie (4)

Sam Claflin (herec)

29.06.2014

Sam Claflin, celým jménem Samuel George Claflin se na narodil 27.6. roku 1986 v Ipswichi v Anglii. Jeho otec Mark pracuje jako finanční manažer a jeho matka Sue jako třídní asistentka, Sam má také tři bratry, starší jsou Benjamin a Daniel a mladší, který se jmenuje Joseph, jenž je také hercem. V roce 2013 měl svatbu s herečkou… (více)

Luke Newberry (herec)

29.06.2014

Luke Newberry se narodil 19. února 1990 v Exeteru, Devondu. Má dvě sestry, které tancují. Navštěvoval Exeter Collage, kde hrál v Hamletovi hlavní roli. Poprvé se představil v sedmi letech a později v jedenácti ve filmu The Heart of Me. Také se měl objevit ve filmu Harry Potter: Relikvie smrti 2, kde hrál, tedy měl hrát syna… (více)

Freddie Boath (herec)

29.06.2014

Freddie Boath se narodil 6. května 1991 v Londýně. Jeho otec pracuje jako bankéř a  matka jako producentka, má také staršího bratra Jacka a mladší sestru Millie. Navštěvoval katolickou školu Sv. Filipa. Za roli jež nastartovala jeho hereckou dráhu se dá považovat film Mumie se vrací, kde ztvárnil Alexe O´Connella.  Také si… (více)

Ian Nelson (herec)

26.04.2014

Ian Nelson, celým jménem Ian Michael Nelson je americký herec, který se narodil 10.4.1995. Narodil se jako jedno ze čtyř dětí Markovi a Janie Nelson. Bydlí ve Winston-Salem v Severní Karolíně. Je také tanečníkem a zpěvákem. Mezi jeho nejznámější role patří Derek v Teen Wolf, a také chlapec ze 3. kraje ve filmu od Lionsgate… (více)

Reklama