Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (209)

plakát

Pozemšťan (2007) 

Jeden hloupej dialog se vrší na druhej a ještě hloupější. A přitom je vedou rádoby vědci, zavřený do jedný místnosti, z který kamera po dobu 80 minut neuhne a to ani ve fantaskních retrospektivách, který jsou tak blbý, že by je stálo za to alespoň náznakem divákovi ukázat. Trochu mi to celý připomínalo divadelní představení, ve kterém se Joey Tribbiani rozloučí se svou láskou, z vesmíru se vysune žebřík a on vystoupá do kosmické lodi a se svýmy ufony odletí v dáli.

plakát

Konzultant (2013) 

Chytrej a nezávisle působící thriller plnej filmovejch megahvězd, který do kapsy strčí extra mrcha Cameron Diaz. Podle mě jde o její životní roli, už trailer to naznačoval. A nezklamal :)

plakát

Všemocný (2011) 

Předvídatelný, hloupý a společensky škodlivý. Takovýhle pohádky by se o drogách a závislosti asi vyprávět neměly...

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Sled výbornejch a nadupanejch akčních scén propojenejch neuvěřitelnýma komiksovejma kravinama. Dlouho mě bitky, bouračky a přestřelky tak nenadchly, jako u druhýho Kapitána. Příběh už ale kulhá na manufakturních nohách avangerovský dojný krávy na peníze. Ale dá sa. A hlavně na Chrise i Scarlett se moc hezky kouká a tak se dá leccos vydržet a nakonec i odpustit.

plakát

Hitchcock (2012) 

Hitchcock žije! Anthony Hopkins dokázal dokonale přivést slavného strašidláka zpět. A Helen Mirren ukáže, jak strašný muselo bejt s takovým člověkem žít. Holt, umělci. Navíc scény ze zákulisí Psycha jsou neodolatelným fetišem pro filmový fanoušky :P

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

To si Zdeněk nasadí černou rukavici, namaže ji sádlem, strčí si ji do zadku, chvilku šmátrá do všech stran a vytáhne Babovřesky.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

No toto! Napětí vtipně? Vtip napínavě? Scherlock opravdu, ale opravdu na zabití, Watson k politování a okolo spousta tajemství, který je potřeba vyřešit :)

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Oceňuju odkazy na původní sérii. Zbytek ale byl velký nafouklý a hlavně odlesky házející prd. Zápletka mě nazajímala, záporák neděsil, napětí nezasáhlo a akční scény často rozesmály. Chjooooo :/

plakát

Muž z oceli (2013) 

Trailer sliboval ponurej reálnej emotivní svět, dostavil se bohužel zas jenom Hollywood. Potom ale vůbec nechápu, proč byl Superman natočenej po 101., když nic novýho nepřinesl. Popcorn dobrej, Klark fešák, Kevin náhradním tatínkem a tím pozitiva končí.

plakát

Enderova hra (2013) 

Au to byla blbost. Určeno čistě jen pro 10leté děti, ostatní generace mohou odejít z kina poznamenány. A proč se proboha Harrison Ford a Ben Kingsley upsali tomuhle ďáblu, to už vůbec nepobírám.