Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (30)

plakát

The Ark - Everyone Wanted to Be on This Ship (2023) (epizoda) 

Zatím to vypadá jak něco z konce devadesátých let a to zrovna ne v dobrým slova smyslu. Navíc by mě zajímalo, jak může vesmírná loď implodovat (2:48)?

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část I (2022) (epizoda) 

Obi-Wan strávil 10 let v jeskyni s jediným úkolem chránit Luka a místo toho, aby trénoval a připravil se na to, až ho bude zapotřebí tak seděl na zadku a porcoval maso.

plakát

Rikei ga koi ni očita no de šómei šite mita. (2020) (seriál) 

Komediální seriál snažící se přiblížit divákovi vybrané vědecké teorie a postupy, které v rámci seriálu působí spíše jako rušivý efekt (diváka neznalého vědecké praxi budou nudit a zasvěcení jedinci si budou rvát vlasy hrůzou). Celé to pak připomíná snahu vládních představitelů něco vysvětlit. Jedinou skutečně reálnou věcí z vědeckého života je množství alkoholu v lednici představitelů (v realitě ovšem jedna lednice nestačí).

plakát

Chladnokrevný odkaz (2019) odpad!

Film, který diváka nutí si neustále klást otázku PROČ?

plakát

She-Ra a princezny moci (2018) (seriál) 

For the honor of Grayskull, for the Horde, for the He-Man leather briefs. She-Ra.

plakát

Batman Ninja (2018) 

Tenhle film vznikl asi tahle. Parta scénáristů paří celou noc a nad ránem si dají něco voňavého na zub. Pak si jen tak z nudy pustí televizi a ejhle, jdou tam na přeskáčku animáče s batmanem a japonský anime. Hoši nezaváhají a pouští se do díla. Jak tak píšou, tak na ně začíná doléhat probdělá noc a jejich práce je čím dál tím těžší. Tvůrci nezaváhají a nakopnou se k vrcholnému výkonu pořádnou čárou s šurikenu a dokončí tohle geniální dílo, jenž současná generace nejspíš neocení a ta příští rovnou zatratí. Kdo neviděl celé, nepochopí.

plakát

Starship Troopers: Záchrana Marsu (2017) 

Proč animovaný Casper s každým dalším dílem hvězdné pěchoty vypadá čím dál víc jako japonec? Proč Aramaki vykrádá film Vetřelci? Jak dokáží troopers zabít všechny brouky i zítra, když je všechny zabily už dnes? A dostanu odpovědi na tyto otázky až preference nebeského maršála na čsfd dosáhnou 100%?

plakát

Ochránci (2017) 

Znáte ten nasládlý zápach, když se něco už pár týdnů rozkládá pěkně v teple a vlhku. Ne? Tak si dopřejte mimořádný smyslový požitek pomocí tohoto vzdělávacího filmu.

plakát

Akiba's Trip The Animation (2017) (seriál) 

Akiba's Trip Akihabara = obchodní čtvrť v Japonsku známá jako ráj otkaků. ´= zákeřný symbol měnící význam názvu. Strip = sloveso, poradí perverzní strýček Google