Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (1 025)

plakát

Eternals (2021) 

Tradičně netradiční superhrdinský film s docela zajímavými zvraty. Zeměcentrismus je pro hlavní hrdiny značný což je po tolika tisících letech života zde pochopitelné, ale že neodkoukli, že jejich čin bude mít jasný a dramatický následek viz konec filmu a pravděpodobně se to bude ve dvojice, je docela zarážející. Hodnocení: 62/100.

plakát

Malá smrt (2014) 

Je to nápadité, ale i vtipné a občas vážné, tak co víc chtít?! Na 5* hvězd to úplně nevidím, ale 4 mohu s klidným srdcem dát. Hodnocení: 84/100.

plakát

Naprostí cizinci (2016) 

Předobraz českého snímku, který je v podstatě identický. Je to občas vtipné, ale spíše vážné a dramatické. Určitě to může u lidí vést k zamyšlení nad tím jak by to dopadlo u nich a jejich přátel. Za mě to je povedený film jen ten závěr mě zmátl a dle mého byl zbytečný. Hodnocení: 66/100.

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

Co jsem to právě viděl?! WTF momentů je zde opravdu hodně a jistou část filmu jsem si říkal, to opravdu myslí vážně? Ne nemyslí! Tím se toho dost vyjasnilo a já si užíval zběsilou akční jízdu. Dost se mi líbily "přirozené" nápisy v daných lokací. S hereckým obsazením nemám problém. Hodnocení: 81/100.

plakát

Známí neznámí (2021) 

Další s ranku českých komorních snímků. Jak se píše v obsahuje je to občas vtipné, ale spíše vážné a dramatické. Určitě to může u lidí vést k zamyšlení nad tím jak by to dopadlo u nich a jejich přátel. Za mě to je povedený film jen ten závěr mě zmátl a dle mého byl zbytečný. Po shlédnutí jsem si tedy pustil i Italský originál a je to v podstatě opsané téměř slovo od slova, takže vůbec nevidím žádnou přidanou hodnotu, takže kdo viděl originál netřeba koukat na českou verzi! Hodnocení: 66/100.

plakát

Tuna vs... (2021) (pořad) 

Klasický Tuna, jen nyní na YouTubu, čili na volné noze. Takže to samé co na Seznamu, ale sám za sebe. Hodnocení: 80/100.

plakát

Narcos: Mexiko (2018) (seriál) 

Jiný stát, ale stejné problémy, i když jak se to vezme. No, ale osudy kartelů jak to tak vypadá bývají vždy podobné. Nevím proč, ale původní seriál mě bavil o něco víc a nejen kvůli Pablita, ale také třetí řada. Propojení je zde nasnadě, když mezi sebou měli kšefty.  Hodnocení: 1.řada: 78/100, 2.řada: 76/100, 3. řada: 78/100, Celkem: 78/100.

plakát

Hádkovi (2022) 

Další komorní český film za poslední dobu a opět dobrá podívaná i když o cosik slabší. Samozřejmě je to zde vyhnáno do krajnosti i když nevylučuji, že to podobně v nějakých rodinách tak může vypadat. Herecky to bylo zahráno dobře a já jsem se dobře bavil. Hodnocení: 76/100.

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) 

Ústřední "dvojice padouchů" opět nezklamali a předvádí opět vtipnou vložku pohádky. Muzikálové zpracování já prostě můžu a samotné písničky jsou hezké. Příběh nic převratného, ale to vůbec nevadí. Herecké (pěvecké) výkony, kostýmy, atd., vše v pořádku. Za mě rozhodně spokojenost. Hodnocení: 83/100.