Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (1 025)

plakát

Pálava - Tichá pošta (2022) (epizoda) 

Opět docela slabý díl, takže již v aktivním sledování nebudu pokračovat.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Za mě dobrý výlet do středověku na období části Žižkova života o kterém záznamy nejsou, ale moc reálně bych to nebral. Bojové scény za mě v pohodě ani s přehledností jsem problém neměl jako mnozí (co jsem tak slyšel). Syrovost, brutalita a středověké kulisy dle mého dobré a navodily dobovou atmosféru. Docela mě zklamala romantická linka a taky konec, který působil jako by Husitské hnutí vzniklo kvůli ní (což každý Čech ví, že to tak není). Herecké výkony dobré. Hodnocení: 76/100.

plakát

Hořký svět - Pivaři sobě (2022) (epizoda) 

Konec se to rozjelo a začalo se něco dít. Dluhopisy, nákup zařízení, úklid prostor, takže konečně začne ústřední motiv seriálu a uvidíme co se bude dít.

plakát

Hořký svět - Dědictví (2022) (epizoda) 

Je to pouze úvod, takže těžko hodnotit, ale vypadá to životaschopně tak tomu šanci ještě dám. Rozjíždí se to pomalu, ale ke konci už byl vidět jasný posun kam se to bude ubírat.

plakát

Pálava - Rybka zabrala (2022) (epizoda) 

O něco vtipnější než předchozí díly, ale žádná sláva to není.

plakát

Ricky Gervais: SuperNature (2022) (pořad) 

Tak jsem se na to konečně kouknul a vůbec netuším proč byl kvůli tomu takový poprask. Dřívější vystoupení byly určitě drsnější, ale to vůbec neznamená, že by toto vystoupení bylo méně vtipné. Historky dobré a stejně tak i vtípky. Dokonce vás i poučí o tom, co je ironie a satira, takže se i poučíte. Hodnocení: 84/100.

plakát

Čert ví proč (2003) 

Docela komplexní a složitý (na pohádku) snímek, ale nějak tomu chybí drajf. Šílená bylinkářka v podání "Janžurky" byla skvělá. Lábus vždy hraje záporáky, ale hraje je vážně skvěle! Čerti dobří a Lucifer mazaný. Hodnocení: 63/100.

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Pablo Escobar, těžko hledat někoho, kdo by ho neznal, ale jeho příběh a co vše se v Kolumbii dělo to už mnoho lidí neví, včetně mě, proto jsem rád, že tento seriál vznikl. Seriál je z pohledu amerického (gringo) agenta DEA, který zde byl nasazen, ale je zde i pohled i z druhé strany čili narkobaronů. Seriál je přehledně natočen a vše vysvětleno, takže se dozvíme i motivace obyčejných lidí. Mnoho věcí mě velmi překvapilo a vůbec jsem netušil co vše se tam dělo a byl to tedy maras! Netušil jsem, že je vůbec něco takového někde možné. Předpokládám, že seriál je 18+, jelikož jsou zde explicitní záběry sexu, drog a samozřejmě střílení a mrtvol. Určitě doporučuji ke shlédnutí. Hodnocení: 1.řada: 86/100, 2.řada: 80/100, 3. řada: 82/100, Celkem: 83/100.

plakát

Černé zrcadlo - Rachel, Jack a Ashley Too (2019) (epizoda) 

Sice nijak zvlášť objevný či zajímavý díl, ale vtáhl mě atmosférou a jednoduše bavil ač je to docela předvídatelné. Robot je vtipný včetně jeho hlášek. Závěr byl dobrý pak se to i dalo poslouchat.