Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (16)

plakát

Moulin Rouge (2001) 

Barvy! Hudba! Tanec! Co na tom, že to vše jsme již viděli a slyšeli nesčetněkrát, k této popkulturní směsici to patří, stejně, stejně jako kýč, tragika, komendie, či Vévodův pištivý hlásek.

plakát

Robin Hood (2006) (seriál) 

Neuvěřitelně stupidní ptákovina, kterou jsem po třech dílech přestal sledovat... abych ke konci opět začal. Svým zvráceným způsoben je to totiž poměrně zábavný kousek.

plakát

Odpadlík (1992) (seriál) 

Ale opening je geniální!

plakát

Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace (2004) 

Na tenhle film jsem se těšil, doufal jsem, že tvůrci nezahodí příležitost natočit ucházející béčko. Nakonec to vzali celkem širokým záběrem přes snad veškeré pokleslé žánry, včetně zombie filmů. A některé záběry byly opravdu stylově kýčovité, jako třeba prvý pohled na pevnost. I televizní obsazení bylo fajn, velmi mě pobavila opětovně angažována Brenda Strong.

plakát

Tváří v tvář (1997) 

Až na ty scény s tím hodným to bylo celkem zábavné

plakát

Dračí doupě (2000) 

Přiznám se, že po tom, co jsem o filmu slyšel, jsem očekával něco víc. Jaké bylo mé zklamání, když jsem zjístil, že jde jen o špatný film bez jakékoliv esence pořádné "béčkovosti." Jediná zajímavější věc je Jeremy Irons hrající někoho, kdo vůbec neumí hrát.

plakát

Prázdniny pana Beana (2007) 

Dost jsem o tohle filmu slyšel a tak se přiznám, že jsem od něj vůbec nic nečekal. Nakonec jsem ale byl poměrně mile překvapem. Sice nemůžu říct, že bych se nějak zvlášť bavil či že bych se na to koukal, pokud bych nemusel, ale nový (a naštěstí poslední) Bean se dá zhlédnout bez nějakých extrémních křečí, sic na mnoha místech skřípe jak děj, tak postavy vedlejší a hlavně i postava hlavní (řekl bych, že když někdy uvidím Atkinsona, jak se pitvoří ve wehrmachťácké uniformě, budu se válet po zemi, ale ono nic). Nevím proč, zda už je z Beana unaven samotný představitel, diváci nebo my všichni, ale už to prostě není ono. Co si ale jednoznačně zaslouží pochvalu, je Dafoeův festivalový snímek.

plakát

Komando (1985) 

Zvráceně geniální, úžasně hloupý. Jedno z nejlepších béček všech dob

plakát

Dannyho parťáci 2 (2004) 

Oproti ještě poměrně ucházející popcornové jedničce (či jedenáctce?) velký pokles. Scénář je zmatený místy víc než lehce a pár světlých momentů přebíjí křečovitá snaha dát každému členovi týmu spravedlivou úlohu a stopáž úměrně k záři hvězdné aury, stejně jako snaha nacpat do 120 minut co nejvíce dějových zvratů.