Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční

Recenze (28)

plakát

Kandidátky (2022) 

Když už se na to podíváte, tak doporučuji pro zdraví vašich očí a uší přeskakovat toho chlapa od pirátu a shlédnout pouze Terku. Jinak co na to říct, třeba to myslí dobře, jen to všechno lidé jen nechtějí slyšet a tahle republika je v kolotoči chyb, ze kterého se těžko vyskakuje.

plakát

Sabrinina děsivá dobrodružství (2018) (seriál) 

Vřele doporučuji 5/5. Jediná negativní věc je, že je to seriál novodobý, takže je hnus, že tam autoři dali holčinu co chce být kluk, to je fakt odporné, to že se tam mají rádi lidé stejného pohlaví jsem taky musel vytrpět, ale když tyhle věci přehlídnu, tak opravdu super seriál, který stojí za to! :)

plakát

Osvícení (1997) (TV film) 

Je to sice delší a o to nudnější, ale nutno podotknout, že pokud se nemýlím, tak je tohle daleko, ale daleko věrohodnější co se týká děje, než originál z 80 roku. Knihu jsem četl, takže vím o čem mluvím.

plakát

Žena v červeném (1984) 

0 hvězdiček za příběh, 3 hvězdičky za píseň - "I Just Called to Say I Love You"

plakát

Tales of the South Seas (1998) (seriál) 

Na těchto labužnických seriálech/fimech je nejhorší to někde sehnat.. Herce známe ze ztraceného světa, který tak tak ještě někde nalezneme ke shlédnutí, ale tohle.. Skoro nemožná záležitost. Proto nehodnotím, jen smutně koukám.

plakát

Plán útěku 2 (2018) 

Nechápu to hodnocení, vždyť se na to fakt dá koukat a je to super podívaná :)

plakát

Ztracený svět - Heart of the Storm (2002) (epizoda) 

Jak by to asi celé dopadlo či pokračovalo může být jen pouhá teorie, nicméně ač seriál nikdy nedokončili, tak to v celku záhadně ukončili. Opravdový konec si můžeme pouze domyslet sami :)

plakát

Hra o trůny - Dlouhá noc (2019) (epizoda) 

Jste snad nějací kidi, feministky, nesvéprávní lidé či protivní dědci, že tady hodnotíte jako parta nevděčných páprdů, co sama nic nedokázala..? Byl to super díl, tak si tady prosím Vás nehrajte na něco co nejste.. Odpad jste jedině vy sami.. Tady to dílo je minimálně na 4+ hvězdy. Skvěle zakončená bitva proti nemrtvým a krásně poražen hlavní nepřítel.