Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (48)

plakát

Dunkerk (2017) 

Řadoví režiséři by film zpracovali jako řežbu plnou krve a násilí. Nolan se svými střihy, ozvučením a lidskými charaktery udělal z dokumentu umění. Zadržoval jsem slzy spolu s commanderem Boltonem.

plakát

Živí mrtví: Počátek konce (2015) (seriál) 

Nový začátek stejného konce aneb apokalypsa od začátku. Nudné rodinné drama, otravné postavy, pouze Daniel a Nick dokážou dokonce i přemýšlet. Označil bych to za 'TWD pro ty, kteří se bojí násilí a preferují napřesdržku, špatně napsané i zahrané postavy, prázdné díly střídané napětím z jiných.'

plakát

Fair Play (2014) odpad!

73%?? si děláte prdel, csfd? tohle je odpad všech odpadů srovnatelný s Ulicí. Moje sebemrskačské choutky české kinematografie byly opět na několik let dopředu uspokojeny. Nevím, co jste to hulili, ale jestli to nejsou osobní zásoby Marleyho, tak nevidím jediný důvod, proč by tomu někdo dal víc než jednu hvězdu.(Tu jednu hvězdu jsem ale ubral za chlupatou bradavku, nepočítaje, že i já, jakožto člověk mužského pohlaví, mám několikanásobně větší prsa než ten hybrid v hlavní roli) Chcete se zmučit, spáchat sebevraždu nebo jen potřebujete důvod k pobytu v blázinci, doporučuji. Než mě někdo odsoudí za Komára-komouš fakt nejsem, ale tohle by snad ani oni nerozdejchali.

plakát

Free to Play (2014) 

Od hráčů pro hráče. Holt to ocení jen Dotaři. Navíc pokud se nemýlím, první film od Valve, takže dost slušný.

plakát

Godzilla (2014) odpad!

Hláška ve zprávách na konci "Godzilla saved the city" mě dostala. JAKÝ MĚSTO? ŽÁDNÝ UŽ NENÍ! Monumentální megabitka cigánské férovky 2v1, všechno se ničí, padá, bouchá... Godzilla s Shoop Da Whoop laserem... Co jinýho dodat, než jen: YOUR MOVE, MICHEAL BAY.

plakát

Interstellar (2014) 

Kdo dokáže film znázornit na časové ose, má u mě respekt. Nevím, možná je to tím, že bude půlnoc, ale můj mozek explodoval. A to jsem si myslel, že Inception byl hardcore stuff.

plakát

Já, Frankenstein (2014) 

Totální megaslátanina. Spousta "WAT" scén kdy jsem absolutně nechápal, jak to těch 200 let fungovalo. Viděl jsem to jednou a stačí mi to bohatě. Škoda jen těch peněz, ale na druhou stranu 100 lidí 100 chutí. Viděl v kině - 40%

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Jak už jsem psal u X-Menů, myšlenka hraní si s časem se mi zamlouvá. Ovšem zde je podána lépe. Jestli máte jít na něco do kina, tak neváhejte. Na rozdíl od stovek jiných filmů tenhle si zapamatujete. Už samotné hodnocení o tom vypovídá.

plakát

Odebrat z přátel (2014) 

Goddamnit Norman! *insert Brad Pitt's voice* Nevysvětlené, nepochopené, trapné, divné? Nepřehledné. BOOOORING