Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Red Dog - psí legenda (2011) 

A už vůbec před filmem jsem měl špatný pocit, že já, taková citlivka bych na to neměl asi koukat. Ale co, nedalo mi to a zkusil jsem to.Nejdřív jsem měl potíže porozumět originálnímu znění. Přeci jenom člověk zas není zvyklý na ten australský přízvuk, což je i škoda. Film nejdříve byl takový nenápadný, až vláčný. Nejvíc se to rozjede, až kolem půlky. Ale poté jsem se smíchy nemohl udržet. A pak to ve mě vypuklo. Nestíhal jsem si utírat svoje slzy. Tohle je přesně typ filmů, který mě dokáže zcela rozbrečet.

plakát

Ona (2013) 

Výborná komedie z nevšedního prostředí a prakticky budoucnost pro půlku z nás. Celý proces sbližování má opravdu kvalitu. Nevím co by tomu šlo vytknout.

plakát

Frajeři ve Vegas (2013) 

Celý film jsem se neskutečně smál, až jsem si myslel, že dostanu rupturu bránice. Freeman si to jako vždycky nejvíc vynikal. I zbytek party nezůstal moc pozadu. Šlo by možná z toho vylouskat víc, ale i tak se to povedlo

plakát

Jackass: Děda Mizera (2013) 

Chvilku jsem se bál co z toho vyleze a výsledkem jsem byl překvapivě spojený. Některý se jim docela povedli, že jsem se i pěkně zasmál. Trhák z toho asi nebude, ale pro pobavení stačí.

plakát

Plán útěku (2013) 

Hvězdné obsazení a originální nápad nejsou ovšem zárukou úspěchu. Přišlo mi, že Stallone si s Arnoldem chtěli zavzpomínat na staré role. Stallone si tam moc užíval pěstní souboje a Arnold si moc dobře rozuměl s kulometem. Cely film se fakt nudil, souboje byli propracovaný jako z nějakého Béčkového filmu. O nekonečných zásobnících a nesmrtelnosti hrdinů nemluvě. Pro mě velké zklamání.

plakát

Příběh nindži (1962) 

Od toho filmu jsem si moc nesliboval, ale po pár minutách mě hodně překvapil. Objevuje se tam druhá strana mince. Hodně jsem to porovnával s Šogunem a musím, že mě to hodně zaujalo. Filozofie ninjů, kterou v tomto filmů popisují mě hodně zaujala. Celý film, je svižný, člověk se bojí i mrknout, aby náhodou nepřišel o nějakou dobrou scénu, je tam i typický japonský úchylný humor. Dnešní filmaři by si z něho měli vzít příklad.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Dech beroucí hodina na kterou se pokaždé nesmírně těším. Seriál vás vtáhne do nesmírně zajímavýho děje, kde je všechno možné, draci, magie a to je jen začátek. Člověk se vůbec u toho nenudí a co víc, skoro v každém díle umře jedna z hlavních postav. Nedoporučuji si oblíbit nějakou postavu, jinak budete oči plné slz, jako já. No už aby tady byla další série.

plakát

Hannah Montana (2006) (seriál) odpad!

Když jsem na to koukal, bylo mi 12. Kde se holka mého věku kroutila a zažívala trapasy. Teď můžu říct, že to byla absolutní ztráta času. Měl jsem se radši koukat dál na pokémony.

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Fajnová komedie, při který si prostě člověk, vypne hlavu a bláznivě se směje po celou dobu. Nejvíc se mi líbila postava John C. McGinley hrajicí doktora Coxe a jeho pohled na pacienty.Jenom mě dost mrzelo pokračovaní, jeho kvalita bez Zacha Braffse, hodně upadla.

plakát

Záchranka San Francisco (2009) (seriál) 

Přátele, proč to negativní hodnocení ? Seriál jsem ještě sice nedoukal a až na pár malých kravin je seriál celkem věrohodný. To, že se stále jezdí na ožralce a bezdomovce není vůbec fikce. Sice velký nehody se u nás nestávají díky bohu, tak často, ale je vidět, že tam mají poradce, kteří říkají hercům co mají dělat. Je tam vidět, systém té záchranky. Aby se v USA člověk stal záchranářem, stačí mu asi 6 měsíční kurz. U nás se to studuje 3 roky. Co potom vypovídá o kvalitě té péče.