Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (1 286)

plakát

Ach, ta láska nebeská... (2020) (TV film) odpad!

Tak tohle si paní Pilarová nezasloužila.Všichni, kdo se na této hrůze podíleli by se jí měli in memoriam omluvit.Chtěl jsem to vypnout už ve chvíli, kdy byl Gregor-Kuchař-Brzobohatý trefen gumovým míčem do své duté hlavy a sesypal se ze sedačky jako pytel sraček.Když se pokusil zkurvit nádhernou píseň "je nebezpečné dotýkat se hvězd" společně s Briketou Cmuntovou, už jsem to nevydržel.....

plakát

Anatomie zrady (2020) (TV film) 

Pane "Marhoul", Labuda byl nadabovaný, nemluvil svým hlasem a Preiss, to byl úlet mimo, Beneš měl úplně jinou vizáž i hlas, Preiss se na tu roli vůbec nehodil.Bylo to hodně televizní, tato látka by si zasloužila mnohem lepší zpracování.Nechápal jsem, proč dělali všichni z Moravce pedofila, když jeho ženě bylo přes třicet a milenka taky nebyla taky rozhodně puberťačka. II. díl: Oceňuji, že má někdo koule ukázat, že Heydricha nezabili heroizovaní parašutisté, že protektorát a hlavně Prahu Rusáci neosvobodili,ale zabrali a že Beneš byl vlastizrádce a a měl být po návratu okakmžitě popraven. Neoceňuji ty obrovské skoky v čase, kde důležité momenty byly sděleny jen tak napůl,ale jeho hádce s hysterickou ženuškou bylo věnováno snad 15 minut.To se moc nepovedlo.mě spíš zajímalo, ve kterém momentu se E.Moravec pomátl.A Hácha...Kňažko jako Hácha úlet jako kráva.Pozornější si jistě všimli, že má Moravec vystaveny fotografie Hitlera a vedle pravého Dr.Háchy.To mě tam hodně rušilo.

plakát

Bourák (2020) odpad!

Nejpřeceňovanější herec současnosti Trojan v další zběsilé a nesympatické roli.Trojan je ,možná skvělý ve vážných rolích ( Ve stínu), ale komik z něj nikdy nebude a je ostuda všech režisérů, že ho z něj chtějí udělat.To jeho přehrávání je prostě otřesné. Tenhle film je jen další odpad.Je smutné, na jaké dno za posledních 20 let naše vyspělá kinematografie spadla.Vůbec nechápu, pro jaké publikum je tento film určen.Pro mě to tedy rozhodně není.

plakát

Herec (2020) (seriál) 

Z Ciny zase tak unešený nejsem, mimika v obličeji nulová, hlas také pořád stejný v klidu i rozčilení, prostě ve srovnání s ostatními působil dost toporně. Přesně typ, kterému by nikdo nevěřil ani pozdrav, natož aby mu skákali na ty jeho špeky.Nezlobte se, ale na mě působí jako herec vhodný pro divadlo pracujících, kde zahájil svou kratičkou kariéru jako Láník. Do role toho pohraničníka by taky slušel herec-profík, ta jeho ochotničina tam byla jak pěst na oko. Nicméně to byla slušná série, obrovské napětí, nečekané zvraty, až na pár vyložených nesmyslů se na to dívalo hodně dobře, takže 4 hvězdy. Edit: Co máte s tím Vejražkou, proč pořád ve všem hledáte předlohu? To byl úplně jiný příběh, odposlouchávání v konspiračních bytech bylo tehdy běžné, to může pasovat na kohokoliv. Tam se neshoduje absolutně nic, ani angažmá v divadle. Vejražka hrál v Národním. Hlavně to tu po sobě papouškujte, ať vypadáte zajímavě.

plakát

Herec - Epizoda 1 (2020) (epizoda) 

Zatím spokojenost. Je nutné zvěrstva komunistů neustále ukazovat, zvláště, když jsou ty kurvy stále u moci.

plakát

Herec - Epizoda 2 (2020) (epizoda) 

Tak tohle si fanatičtí stalinisté v čele s prasetem, vyklepaným grázlem Otou Sklenčkou a vypatlanou nymfomankou Švorcovou za rámeček nedají. Ještě, že už jsou tyhle kreatury pod drnem. Ota Sklenčka byl nejaktivnější zmrd v kauze Jiřiny Štěpničkové. Tenhle díl byl naprosto super, líbí se mi, že to vychází ze skutečnosti a ti zlořádi jsou tam odhaleni pod téměř svými jmény. Cina se sice tváří pořád stejně, mimiku má dost slabou. Moc bych mu nevěřil. Ten voják musel být dost hloupý, muselo mu být jasné, že s takovým kádrovým profilem by si nezahrál ani na oblasti, natož v armádním divadle, tudíž to musí být dosazený práskač.

plakát

Herec - Epizoda 3 (2020) (epizoda) 

Až do toho, kdy se Láník přesunul do Vimperka super. Pak to byla naprosto nepravděpodobná kravina, ale na druhou stranu se na to koukalo dobře a samotný závěr opět super Tohle asi nikdo nečekal.

plakát

Hollywood (2020) (seriál) 

Kdo není teplouš , nebo černoch, ten je automaticky rasista a xenofob:))Jestli tohle je ten pravý Hollywood, jsem rád, že nejsem herec právě tam.Bylo smutné a odporné, jak nás tento seriál nutil stydět se za to, že jsme bílí heterosexuálové a těmhle ubožáčků, kteří jsou lepší, než my, strašně ubližujeme a oni jsou tak dokonalí.....

plakát

Hollywood - Konec jako z Hollywoodu (2020) (epizoda) 

Tady bylo jasně vidět, jak je tam té homosexuality zbytečně moc.Archie už začal být odporný.Stejně tak Jim Parsons, můj idol z TBBT. Že já blbec se na to koukal.

plakát

Hollywood - Meg (2020) (epizoda) 

Tak dnes celkem dobrý, homo scén minimum, naštěstí.ty první díly byly vyloženě k zblití, je to celé hodně přehnané, tenhle seriál se dal natočit mnohem vkusněji , té homosexuality je tam prostě strašně moc a naprosto zbytečně.