Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (1 286)

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Miluju Řecko, miluju švédskou skupinu ABBA, miluju Christinu Baranski (matka Leonarda H. z TBBT) a miluju ZAHRANIČNÍ muzikály.Jasných 5*****.I přesto si myslím, že by si zrovna ABBA zasloužila něco mnohem velkolepějšího.

plakát

Specialisté - Výlet s Emou (2020) (epizoda) odpad!

Je super, že na Ukrajině nemají net, internet banking a ty desítky tisíc, co si tu za půl roku vydělají úklidem podlahových krytin, vozí ženský zašitý v kalhotkách, v podprsenkách, nebo přímo v.....Chlapi na Vánoce nejezdí vůbec, ti makají na stavbách a domů nejedou, protože pak by měli lupiči problém....tak přepadneme v klídku autobus plný bab, okrademe je a odjedeme na Kajmany....Režie Peter Magát, slovák..se nedivím, že je slovenská kinematografie v prdeli, když tam produkují takové "talenty"a všichni Slováci škodí tady u nás.Režiséři, záplava herců....

plakát

Vysoká hra (2020) (TV film) 

Zatím super, přesně tak si tenhle organizovanej bordel představuju. Top scéna:Donutil v parku a ta ochranka, to jsem chcal smíchy, za to musím hvězdu sundat.Druhý díl:Sundavám další hvězdu, tentokrát za Vetchýho, který už nikdy nepřekročí stín Luňáka.Když je jako rozčílený, přehrává tak otřesně, že u nevěřím ani slovo.Čekal jsem, kdy Krajčovi řekne:Ohrozil jsi kariéru mnohých z nás....

plakát

Naše planeta (2019) (seriál) 

Děkuji za Netflix, děkuji za velkou TV 55", děkuji za obraz 4 K, za dokonalý zvuk z domácího kina, děkuji za tento seriál.je to naprosto úžasně a neuvěřitelně natočené.Celý první díl jsem strávil tím, žer jsem zkoumal, zda to není digitálně vytvořené, říkal jsem si, že to není možný...

plakát

Případ mrtvého nebožtíka (2020) 

tufr..( Michal Čoudek) je trapné hodnotit jako zúčastněný a ještě dávat téhle sračce pět hvězd, protože tam hraješ....Ono ti nestačí, že jste natočili něco tak děsnýho, ty ještě musíš lidem lhát, jak je to super, což už je vrchol amatérismu a tvé pitomosti.

plakát

Skrytá identita (2006) 

Všichni s můžete posrat z nějaké hong-kongské mrdky jménem Volavka, že je lepší,ale procenta hovoří jasně.Tenhle film byl skvělej, fakt nevím, na co byste už chtěli čumět.Zkuste si číst, žehlit, nebo si jít zasportovat, když už vás nudí i takovéhle hvězdně obsazené pecky.

plakát

Volejte Saulovi - Mijo (2015) (epizoda) 

Saul je tak užvaněnej debil, že jsem si přál, aby ten mexickej primitiv zmáčkl kohoutek...To vysoký hodnocení nechápu, proti BB je to je ubohej, slaboučkej odvar.Prý se to rozjede, říkal mi syn, který viděl tři díly, také ho to nezaujalo, tak si dal půl roku odstup a byl nadšenej.Udělám to stejně.Taže odpad tomu zatím nedám, ale do těchto chvil to nic jiného není.Zbytečrnost, vezoucí se na hřbetě a 10 tříd lepšího BB.

plakát

Volejte Saulovi - Uno (2015) (epizoda) 

Zatím zklamání.Chaos, Goodman mi lezl pěkně na nervy.Asi není dobrý to vidět hned po BB, vypadá to jak chudý příbuzný, jak trabant vedle Bentley.Snad se to rozjede, až dostane větší prostor Mike.

plakát

Stockholmský syndrom (2020) (TV film) 

Už to téma je naprosto out.Tohle patří tak do 90. let, včetně kostýmů.Další do očí bijící rozdíl mezi podobnými kriminálkami ze zahraničí je ten, že .zatímco tam i vedlejší figury jsou profesionální herci, i ty, co mají sebemenší štěk, u nás se obsadí neherci..viz. holky z gymplu, šlapka, v bordelu je opravdová silikonová šlapka, To s sráží snahu těch ostatních.Naprosto nesmyslné scény, kdy pasáček okresního formátu ukazuje uprostřed bordelu plného lidí fotky nového zboží majiteli a řvou u toho jak na lesy...Všichni se tady můžou zbláznit z Vondráčka..jasně, zajímavej, neokoukanej xicht na roli podvodníčka,ale jakmile promluví, zázrak končí a kostýmy těch pasáků, to je jako proč?Aby bylo každému jasné, čím se živí?Vše je zase vystavěno na sérii náhod a zachraňují to jen herecké výkony Švehlíka, Fingera a Mauréry.Vyloženě špatné to není, prostě klasická detektivka z ČR, jakých je jak smetí. Po 2. dílu: Češi, netočte kriminálky, když to neumíte.FVážně mám věřit, že kriminálka jde jen po poskocích a šéfa celé bandy nechá bez povšimnutí?Vážně mám věřit, že Luky je na fízlárně jak doma a on za ním osobně chodí a vyhrožuje mu?To, že se ženská vyspí s někým, kdo jí zmrzačil manžela, tomu jedinému bych věřil, ženská logika je neuvěřitelná, jinak jste to totálně zpackali a natočili naprostý brak, herci už ani nehrají, jen cosi markýrují a odříkávají tupě repliky.Viz neherecký výkon Lukyho, když mu ten legrační mafiánek vyhazuje milovaného psa z okna:))

plakát

El Camino: Film podle seriálu Perníkový táta (2019) 

Skvělá tečka za nejlepším seriálem.K Jessemu jsem si kladný vztah vybudoval jen velmi pozvolna.Ve finále byl má nejoblíbenější postava a moc jsem mu přál, aby ze všeho vyvázl a začal žít normálním životem daleko od toho svinstva.Uživatel TMNT, vyber si svou nejoblíbenější ovci, vytrtkej jí mozek z hlavy a hlav ně drž nepiš své postřehy, ty kokote.