Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (1 286)

plakát

Specialisté - Velký pád (2020) (epizoda) odpad!

Strašný, jak jste to zničili.Dejdar se tam vůbec nehodí a to duo tragédů, padesátikilový, nesympatický chcípák s účesem. který vypadá jak helma na moped a ta Leimbergová s očima leklého kapra, to je naprostý úlet .Co se týká příběhu, to je fakt síla, scénáristé by si měli vzít na plac občas nějakého poradce, jenže to by to vůbec nenatočili a scénář by museli roztrhat a spláchnout do hajzlu.Kdo byl alespoň jednou na fízlárně asi ví, o čem mluvím.

plakát

Taková normální rodinka (1971) (seriál) 

Kdysi v 70. letech se mi to moc líbilo, dnes jsem si to pustil a byl jsem zděšen, jak je to nekoukatelné.Neustálé řvaní a dementní chování všech postav.

plakát

Přátelé Bermudského trojúhelníku (1987) 

Nebudu dávat hvězdy, viděl jsem jen poslední debilní povídku z letadla, ale takový otřes, to se jen tak nevidí.Za to bych odpad dal, pokud jsou předchozí dvě povídky stejně slabé, jsem rád, že jsem to neviděl celé

plakát

Velitel - Velký den (1981) (epizoda) odpad!

Tady bylo dobře vidět, jakou pakárnu museli mít i gumy.Co to kurva bylo za kretény, že takhle dokázali žít|?Kdo by do toho lezl dobrovolně?Jedna hvězda za Libušku Geprtovou, ta tu svini hraje velmi dobře.Zároveň jí strhávám za spartakiádní průvod, taky z velké části kvůli těmhle vesnickým dacanům, co se chtěli narvat do Prahy na spartakiádu a provolávali tam slávu KSČ a těm komouškejm kreaturám tu ty svině byly 42 let.

plakát

Utopenec na útěku (1998) odpad!

Tak tohle mi nesedlo a vůbec jsem to nedokoukal.Napodobenina Bláznivých střel nedopadla dobře.Většina vtipů je otřesných, na pokraji trapnosti.

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) odpad!

Béčko, céčko, nebo déčko?Tohle nebyl Rambo, to byla příšerná slátanina.Asi měl Rambo v tý židli umřít, aby ho nenapadlo natočit ještě podobnej odpad.Jsem zhnusen, co z tohoto skvělého kultu udělali.

plakát

Velitel - Velká zkouška (1981) (epizoda) odpad!

Viděli jste někdy lampasáky v akci?Oni tady ti slušňáci vůbec nechlastají!To u nás na vojně byli všichni většinou totálně na sračky.jeden slovenskej idiot, náš velitel četyt vždy v neděli po návratu z putyky navštívil naši četutu a vše nám vyházel ze skříněk.Zajímalo by mě, čím se to vylitý hovado živí dneska, pokud se neuchlastal.Vojna byl humus, jako tenhle stupidní seriál.

plakát

Nejdelší den (1962) 

Skvělý..famozní..a to obsazení.Co víc si přát.Ty tři hodiny utekly tentokrát jako voda, klidně bych to ještě hodinku vydržel.Ještě tady nějakej blbec věří tomu, že v tomhle bordelu by se někdo staral o drzého floutka Ryana???

plakát

Příběh Glenna Millera (1954) 

Jsem rád, že sem chodí tolik odborníků na kinematografii. Miluji ty chvilky, kdy si ráno uvařím dobrou kávu (nemusí být brazilská) a dám se do čtení příspěvků na film, který jsem den předtím shlédl.Tak třeba jsem se dozvěděl, že James Stewart neuměl hrát, Glenn Miller byl horší než Armstrong (srovnávat černošský jazz s taneční hudbou ze 40. let je velice odvážné, či spíše dementní), že June Allyson byla nudná!!!! a nebo že jsme se nic nedozvěděli.:))Pak otevřu Eurofotbal a tam se zase slušně pobavím nad možná stenými stupidy, jak tam mění celé týmy, vedení klubů a všechno vědí nejlíp.Lidi, proberte se, pusťte si nejdřív tohle a pak třeba jedno z posledních veleděl Úhoři mají nablito a nemůžete dát tomuto skvostu méně jak pět hvězd

plakát

Botostroj (1954) odpad!

Další bolševický hnůj, který dokazuje, že každý zapálený komunista patří na šibenici.Vejražka...lidský hnůj, nechápu jeho kolegy, že s ním byli ochotni hrát.