Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (47)

plakát

Nebezpečné pokušení (2015) 

Rothův pokus okopírovat Hanekeho se hrubě nepovedl. Nebylo to na jednu hvězdu, ale závěrečným Where is my mind mě vyloženě nasral.

plakát

Orel Eddie (2016) 

Z celého filmu mám rozporuplné pocity. Je to zábavné, chvílemi jsem se dost smál, ale jako sportovní fanoušek nemohu akceptovat, že všichni skokani skáčou stylem, který nikdo v roce 1984 nepoužíval. To je jako kdyby Jesse Owens běhal na tartanu, nebo Sonja Henie skákala čtverné skoky.

plakát

Americké dějiny (2015) 

Už dlouho jsem neměl takovou chuť někoho praštit.

plakát

Vrabčáci (2015) 

Nemohu být spokojený s filmem, kde je mi hlavní hrdina ukradený a celé se to podivně vleče.

plakát

Herbert (2015) 

Na každou svini jednou dojde. Tady došla ALS. Hezky zahrané.

plakát

Dogville (2003) 

Von Trier mi vyvrtal díru do halvy, nalil do ní cosi, co mě utvrzuje v tom, že lidé ještě nějakou dobu nebudou schopní žít jako lidé (morálně čistí). Pro lepší zítřky jsou potřeba oběti. Klub rváčů, který necílí na společnost, ale na člověka jako takového.

plakát

Rodinný film (2015) 

WOW, začátek z jiného (než českého) světa, prostředek si udržuje vysokou laťku, jen na konci to lehce padá dolů. Skvělí herci, krásná kamera a snad nejlepší zvířecí výkony(na place se vystřídali tři psi) co jsem viděl. Nejlepší český film za dlouhou dobu.

plakát

Deadpool (2016) 

Nejlepší Marvel

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

Film, po kterém jste nasraní na lidi o kterých ani nevíte, že existují, ale mění vám život. Tím nemyslím jen pány z Wall Street, ale i "tuctové makléře" a "obyčejné" lidi, u kterých touha něco vlastnit, přebije racionální uvažování. I když jsem si celou dobu připadal o krok pozadu před děním na plátně, pomalu s otevřenou pusou jsem fascinovaně hleděl na to, jak to celé funguje. Btw. ztrácet jsem se začal když Margot Robbie začala vysvětlovat co jsou to swapy. Při pohledu na ni jsem se nemohl soustředit :).

Ovládací panel

Fanklub

(1)