Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (46)

plakát

Dálniční hlídka (2019) 

Za mne hezký film, nemá akční patos. Lidé jsou lidmi se všemi vadami a zločinci nejsou hrdiny!

plakát

Kluci z hor (2018) 

Dám přes všechny nedostatky zde zmiňované, se mi příběh líbil a pan Lábus s panem Dejdarem to uchopili velmi hezky. I ostatní herci se snažili podržet toto dílko, jak jen to šlo. Tklivý příběh kde i v smutku nakonec ještě je naděje.

plakát

Kvaska (2007) 

Řekněme, že oddechovka dobrá, netřeba nic řešit jen poslouchat muziku a nepitvat děj a herce. Oproti záplavě detektivek a lékařských seriálů, něco kde si vlastně i herci udělali srandu samy ze sebe. Rád jsem si to pustil vícekrát, nijak mne to nedráždí, takže budu s hvězdami štědrý :-)

plakát

Já, mé druhé já a Irena (2000) odpad!

toto je podruhé co jsem dal filmu odpad, normálně ocenim snahu ale toto je trapne, trapne, trapne a trapne! Nebyt Jima tek odpad je stále moc vysoké hodnocení, že se do toho vůbec nechal zatáhnout!!!!

plakát

Četnické humoresky (2001) (seriál) 

,,Bunkr československého opevnění, který se objevil ve druhé sérii v díle „Čest rodu“ (18. díl) je MJ-S 16 (Výběžek), který se nachází nedaleko Hevlína. (inza222)´´ To je nesmysl, jedná se o MJ-S29svah u Mikulova, proto je v záběru i svatý kopeček :-)

plakát

Strašidelný hrad (2006) odpad!

Nikdy jsem nepoužil hodnocení odpad, vždy sem to bral jako že aspoň snaha, tady to je už opravdu mimo hodnotitelný rámec!

plakát

Fotograf (2015) 

Film nikoho k ničemu nenutí, Roden zahrál bravurně nezadatelnou roli originálního individualisty Saudka. Nikde se netlačilo na pilu a jen malinko se nadzvedl přehoz, zakrývající bouřlivý ale i těžký život Saudka, pro mě oddechový film, byl sem zvědavý a něco málo bylo ukojeno. Nemělo to ambice velkofilmu, jen taková lehčí svěží záležitost, rád se na film podívám znovu.

plakát

Konečná (2013) 

V tomto filmu se Arnold nepředvedl, prostě byl statický a věk na něm je znát v míře více než velké. Ovšem kvůli němu jsem si to novu nepustil, v tomto filmu se mi líbila jedna vedlejší role, kterou zahrál Johnny Knoxville, kdo znáte jeho působení z Jackass, tak potvrdíte, že nezklamal a byl sám sebou, scénář mu dal prostor být ujetý a on toho náležitě využil. To je jediný důvod proč dám tři hvězdy, jinak by byl film tak s bídou na jednu.

plakát

Tělo mého nepřítele (1976) 

Takové nenáročné povídání, stále se to sune kupředu. Dá se na to dívat stále dokola a pokaždé to bude jiné. Takže pro mě zajímavý snímek :-)

plakát

Na druhý pohled (2014) (TV film) 

Nic jsem nečekal, ale nemohl jsem se odtrhnou. Klidně unesu reprízu, film co mi nevadí dvakrát je na 4 hvězdy. Mělo to i nápad, ne moc složitý ale v komorním TV podání toho bylo akorát.