Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (48)

plakát

Irčan (2019) 

Kdybych mohl přidat ještě hvězdu, tak ji tam dám. Ve filmu hraje stará garda a to co jim jde asi nejlépe... De Niro, Al a Joe Pesci jsou neskutečně dobří. Dlouhé, ale nenudíte se u toho. Poslední půlhodka je smutnější, ale očekávána, Takový je život. Čeká nás to všechny. Prostě SUPER.

plakát

E.A. Poe: Podivný experiment (2014) 

Prostě dokonalé. Náramně jsem se pobavil. Léčebné metody mě připomínaji serii Knick... no brrrr... Ben Kingsley i Caine dokonalí. 90%.

plakát

Joker (2019) 

Hmm... Joaquin je naprosto na oskara nebo vůbec na jakoukoliv cenu hodnotící herecké mistrovství. Na filmu mne nic nepřekvapilo. Orosily se mě u toho občas oči. Beznaděj. 100%. Kamarád tvrdí, že film by měl být zakázaný, nebo přístupný jen lidem co už v životě něco velmi negativního prožili. Ostatním by mohlo hrábnout....

plakát

Equalizer (2014) 

No jo no. Ochranitelský princip funguje v každém věku. Teri je kočka, chudinka, která se ocitla kdoví proč na šikmé ploše a Denzel je ten hodnej kluk. Ovládání veškerého nářadí (podle mne styl Bauhaus .. :-) ) je super a doufám tedy, že pribude více "zručných" řemeslníku. 4/5.

plakát

Jurské komando (2008) odpad!

Zcela náhodou jsem narazil na tento film a když jsem se začetl do několika komentářů zjistil jsem ze jsem zvědav vidět konečně něco co jsem ještě "neviděl"..... A skutečně.... Trikově nabité akční sci-fi.....apokalypsa, cestování časem, žravé potvory... no jak tohle lze zvorat to mě mozek nebere. Na tomhle filmu je všechno špatně... ani střelba ze samopalů nevypadá realisticky... doporučuji shlédnout jen za účelem studijním, jak se filmy nemají dělat.

plakát

Sherlock - Skandál v Belgravii (2012) (epizoda) 

Deset hvězd... Jiskřivě třepetající se sled jemně propletených událostí s místy lehce erotickým podtextem a notnou dávkou trefného humoru. Áááách ... Howgh.

plakát

Lidská stonožka (2009) 

Dvě hvězdy za bravurní výkon doktora. Jinak je to hnus.....

plakát

Americká krása (1999) 

Viděno znovu po 16ti letech... V aktuálních letech Lestera Burnhama.... Kdyby to šlo, tak bych ještě hvězdu přidal....

plakát

Smrtonosná zbraň (1987) 

Byl jsem zvědav, jestli léta filmu neubrala akci a zábavnost na kterou si vzpomínám. A skutečně příliš neubrala. Scénář je sice z dnešního pohledu tak na dvě epizody běžné detektivky, ale dvojice hlavních hrdinu a vtipné dialogy stále stojí za připomenutí....

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

Ten film je dobrej. Ale chvílema na to nevypadá. V průběhu filmu jsem si jednoduše několikrát řekl, že tohle je v podstatě trošku nudné, ale zas na druhou stranu musím ocenit tvůrce, že se vše snažili (a že toho bylo) do detailu vysvětlit. Co bych vypíchnul.... Steve Carell je na 5 hvězd. Bez něj by to bylo slabý.................. Ovšem kdo je absolutně extra klasa, pro kterou marně hledám další superlativy, je Dr. Bale. Na jeho výkon nějakých 5 hvězd absolutně nestačí. Asi kvůli němu dám filmu nakonec plnej počet. A ta hudba k tomu....