Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (51)

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Příběh tam je a vlastně není. Ale každý díl je o něčem jiném a vizuálně je to úplná paráda.

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

No nevím, tohle jsem tedy nečekal. Místy je to jak nějaký horor z 90. let, fakt. Hudba mi moc nesedla. Mile překvapila jedna postava, kterou známe z několik filmů jedné série. A trošku jsem čekal, že v tom mnohovesmiru budou cestovat vícekrát. Je teda fakt, že u toho velkého skoku se mi v kině udělalo trochu nevolno, protože mi přišlo, že se točím s nimi, a to to nebyla 3D projekce. Nevyužitý film. Jo a alespoň si přečtěte obsah seriálu WandaVision.

plakát

Moonfall (2022) 

No nevím, tohle už je celkem hodně přehnané, ale budiž. Nápad zajímavý. Nicméně některé dialogy nebo monology hlavních postav byly při nejmenším zvláštní. Film se tváří jako nějaký velký výtvor, ale hrají tam vlastně jen 3 herci, ostatní jsou komparz. První 3/4 filmu děj hrozně časově skáče a jako divák jsem z toho byl trochu zmatený, protože jsem pak vůbec nevěděl, kolik času uplynulo a kolik zbývá do nárazu. V poslední části hezké záběry. Den nezávislosti 2 je za mě lepší film než tento.

plakát

Dobrý doktor (2017) (seriál) 

Hraje tu roli opravdu dobře a věřím, jak se píše v zajímavostech, že ta role byla psychicky hodně náročná. Seriál fajn, zaujalo mě, že na tom dělá David Shore, který dělal i Dr. House. Jde to poznat na obtížnosti z počátku jednoduchých případů.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Je to tak o hodinu delší, než by mělo být. Zombíci jsou, dá se říct, až na konci filmu. Las Vegas tam vlastně není. Nebo je, odehrává se to v Las Vegas, ale není to vůbec poznat. Nejlepší jsou úvodní titulky a pak teda závěr, kde se střílí o 106.

plakát

Nejdelší noc života (2021) odpad!

Freeman už je asi v důchodu, jinak nevím, proč by chtěl být součástí tohohle... Ani nevím, co to je

plakát

Koule (1998) 

Nápad zajímavý, obsazení parádní, ale nedotáhli to.

plakát

Nikdo (2021) 

Boží, to jsem přesně potřeboval. Průběh filmu něco jako Equalizer a finále total John Wick. Ale od každého si vzal něco a udělal to po svém. Vložené vtípky sedí k daným situacím a soundtrack se mi také moc líbil. A supr čupr děda. V důchodu chci být jako on. Pecka!

plakát

Thunder Force (2021) odpad!

Tam snad nic nedává smysl. Herecké výkony na pováženou a humor teda dost špatný.