Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Western

Obsahy (4)

Bůh masakru

Bůh masakru (2011)

Když dojde ke rvačce dvou chlapců, rozhodnou se jejich rodiče celou situaci vyřešit rozumně a v klidu a sejdou se v domě jednoho z nich. Při vzájemné konfrontaci ale dochází k odhalování skrytých traumat a předsudků, takže se celá původně přátelská debata zvrhá do absurdních rozměrů.

Opravdová kuráž

Opravdová kuráž (2010)

Western podle Coenů, jehož hlavním hrdinou je jednooký šerif Rooster Cogburn, který s nikým nejedná v rukavičkách a navíc si i moc rád přihne z láhve whisky. Spolu s mladou dívkou Mattie se vydává do nepřátelského území, aby vypátral a potrestal vraha dívčina otce... Remake stejnojmenného filmu (u nás uváděného pod názvem MARŠÁL) s Johnem Waynem, který za svou roli šerifa Cogburna získal v roce 1969 Oscara.

The Warriors

The Warriors (2019) (seriál)

Stejnojmenný remake filmu Waltera Hila z roku 1979. Gang s názvem ,,The Warriors"se dostaví na setkání všech gangů z celého města, kde dojde k zastřelení bosse, ze kterého jsou neprávem obviněni. Ostatní gangy i policisté jim jdou po krku a jim nezbývá nic jiného, než se dostat přes celé město až do bezpečí svého území.

Producenti

Producenti (1967)

Krachující divadelní producent Max Bialystock (Zero Mostel) a uťápnutý úředníček Leo Bloom (Gene Wilder) dostanou geniální plán na získání peněz:Za slíbení podílu ze zisku vyberou od lidí peníze na vytvoření co nejlevnějšího muzikálu, který ovšem bude tak příšerný a nevkusný, že ho ihned zruší a vybrané peníze už nikdo nebude požadovat zpět. Najdou tedy nejhorší možný scénář s názvem "Springtime for Hitler" od šíleného nacisty, režii svěří nemožnému homosexuálnímu režisérovi a do hlavní role obsadí zfetovaného hipíka s přezdívkou "LSD". Skvělý plán, který nemůže nevyjít...

Reklama