Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (1 923)

plakát

Buď chlap! (2023) odpad!

Něco mezi odpadem a jednou hvězdou. Tragédie.

plakát

Neobyčejná - Série 1 (2023) (série) 

Je to taková pohodová jednohubka s krátkými epizodami. Po slibných 2 dílech se vytratí jedinečnost a více než výjimečný stává se seriál obyčejným. Nápad skvělý, ale za mě nedotažený. Krátká stopáž a příjemná hudba jsou plusy navíc k těm 3 hvězdám.

plakát

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce (2023) odpad!

Nechybělo mnoho a vypnul jsem to. Akce působí lacinně, díky střihu a tmavým scénám je nepřehledná a nápady budete hledat marně. Totální vykrádačka, která láká na Gal, která kromě modelingu nemá co nabídnout. Teda, to se týká také zbylých neherců. Tupé až běda. Ale asi i Netflix chtěl mít akční sólovku s ženou v hlavní roli, tak do toho šel přes mrtvoly. Tohle ale nevyšlo.

plakát

Transformers: Probuzení monster (2023) odpad!

Začnu výčtem toho, co shledávám naprosto tragické...Scénáristicky mix či kopie předchízích dílů bez nějaké inovace, herci bez špetky sympatií, efekty cca z roku 2000 a vlastně ani noví roboti mě nebavili (asi až na Eagla, Hawka či co to bylo). Spousta keců a motivací o ničem, bez vtipných situací, bez inovativního nápadu. Vzpomínáte, jak ve dvojce nebo trojce nějaký ten kočko robot nasypal do bunkru ty guličky a z nich se stal ten žiletkový robůtek? Jo, tak takové nápady mám na mysli.

plakát

Advokát (2022) (seriál) 

Zpočátku zajímavé, leč s postupem času dochází ke značné stereotypnosti vedlejších dějových linek a ta hlavní vlastně ničím nepřekvapí. Zároveň mé doporučení zní: udělejte si mapu postav, pomůže vám to se v nich lépe orientovat, jelikož se o nich více mluví, než že byste je viděli na obrazovce. 60%

plakát

Babylon (2022) 

Za mě teda bída. Přepálená stopáž, kopie Velkého Gatsbyho jak vyšitá. Storylines se my nelíbila ani jedna. Občas nuda k usínání. No, řekl bych značně nadhodnoceno, ale každý má jiný vkus.

plakát

Indián (2022) 

Řekl bych hodně dětinský scénář. Nelíbilo se mi téměř vše...herecké výkony, plitký děj, ohrané klišé. Nezachrání to ani Roden. Hlas indiána mi vyloženě vadil. Nápad dobrý, mohla z toho být pěkná komedie, takto se však jedná spíše o tragédii.