Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (121)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Na film jsem se těšil, vizuály vypadaly úžasně a tohle jediné, ještě s hudbou, je ve filmu to nejlepší. Bohužel primitivní dialogy psal nějaký tupec a já věřím, že takhle snad nikdo v budoucnosti mluvit nebude. Trochu mi vadila rozporuplná "blízká" budoucnost, kde je zobrazena sebevědomá architektura a spousta digitálních vychytávek a potom přijede Škodovka s klikami u dveří. Celkově se na film dobře dívá, ale dialogy a příběh ho dost sráží. 5/10 Bez zvuku výborný.

plakát

Luther: Pád z nebes (2023) 

Když se pere chlap, co neprojde dveřma s glumem a prohraje, je něco špatně. Těch něco špatně je v podstatě celý film.  Ztráta času.

plakát

Švéd v žigulíku (2017) 

Rusko to je stav mysli, nemoc. A tenhle film to jenom potvrzuje. Co není přivařený to ukradnou. Ale jistoty, to jo, to by chtěli. 10/10 Abyste poznali, co jsou zač.

plakát

Médium - Pilot (2022) (epizoda) 

Pokud je u filmu dobrej vizuál má to u mě bod navíc. A pokud je k tomu ještě zajímavý příběh, tak to je většinou překvapení. Zatím dva díly splňují naprosto vše, uvidíme co dál. 10/10  Paráda!

plakát

Pozadí událostí (2022) (seriál) 

Něco tak hloupého, afektovaného a stupidního dohromady, jsem dlouho neviděl. Buď je autor senilní, nebo zkouřenej. 1/5  Ztráta času.

plakát

Projekt Adam (2022) 

Takový delší teaser, dějově plytké, střílí se tam pal, pal mrtvej a několik hezkých bojových kopů. je vidno v osobních soubojích. Toť vše. Jedné hlášce jsem se zasmál. 3 hvězdy. 3/5 není nutno vidět podruhé a řekl bych ani poprvé.

plakát

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) (seriál) 

Někde jsem četl, že pravověrní fanoušci nebudou mít pokračování rádi, právě z důvodů nelogičnosti chování postav a děje. Jelikož mně nikdy Star Wars moc nebrala, pokračování zdánlivě pstavené, jak z rozházených kostiček lega, mi nevadilo. Mandalorian byl samozřejmě mnohem lepší. Tahle huspenina měla pár světlých okamžiků, ale poslední díl působil už trochu jako dětský seriál. Takže ano, relax proběhl, ale to nasšení z pokračování naprosto vyprchalo. 6/10 Dobrý, ale nenadchne.

plakát

Zpívej 2 (2021) 

Všechno klaplo, příběh, songy i "herci". Je s podivem, jakou práci to muselo dát, dotáhnout ty jednotlivé detaily a vtipné dialogy, aby to nepůsobilo trapně nebo kýčovitě. A v tom je ten animák skvělý a světelné roky vzdálený od třeba českých výtvorů. 9/10  Zábava, kde se opravdu nenudíte.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Naprosto zbytečné prodlužování Matrixu. Pro blbce neustálé vysvětlivky v podobě ukázek z originálního filmu a naprosto neuvěřitelný scénář tomu opravdu nepomůže.  3/10 Zbytečně natočený film.

plakát

Král Richard: Zrození šampiónek (2021) 

Film ubíhá po té lepší životní stránce /telenovela hadr/ a třeba rozvod pana Richarda, tam vůbec neuvidíme. Ano, dostat se z ghetta až na vrchol, není cesta růžovou zahradou a egocentrik Richard se tak ukazuje, jako dokonalý stratég a vymývač dětských hlav. Palec nahoru, co dokázal, ovšem jestli jsou holky šťastné, to se z filmu nedozvíme. 7/10 Dobré vidět.

Ovládací panel
8. nej uživatel Federativní státy Mikronésie
2 body