Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (5)

plakát

Zámek a klíč (2020) (seriál) 

Az do podledniho dilu vicemene zajimavy namet a zpracovani. 10 dil musel psat nejaky 14lety dite, nebo nejakej retard. Dal bych 4 hnezdy, ale za poslesni dni dil tak 2, ale aby to bylo fer, necham to na 3. Ale za posledni dil chci vratit penize za clenstvi u Netflixu .

plakát

Halloween (2018) 

Tady vidím velký špatný!! Prostě odpad!!

plakát

Decibely lásky (2016) odpad!

No, nejdřív jsem dal odpad, aniž bychom tento film viděl, nebo cokoliv o něm věděl. Prostě z principu. Ale pak jsem si přečetl komentář od Ozzy2 a ten má pravdu v tom, že není fér, soudit knihu podle obalu a film jen kvůli tomu, že je ho dělal Michal Práskač David. Tak jsem se podíval, viděl jsem celých 1:27:17, až do závěrečných titulků. No a u ODPADU rád zůstanu. V mé kritice stále zůstává Michal David, ale přidalo se mnoho dalšího, jako je scénář, střih, kamera, zvuk, výkon herců, ten je až neuvěřitelně k pláči. Je mi to líto, ale tento film, který byl mimo jiné i spolufinancován Agroferten :D jen prostě brak. Opravdu se v dnešní době nenosí udělat dobrý film, kde se kamera neklepe jako v Ulici a střih hudby a filmu není jako z Ordinace? Ať se nikdo nezlobí, přeci jen je to subjektivní názor, ale jít na tohle do kina, tak bych chtěl vrátit vstupné a vymazat paměť. Ale je to škoda, opravdu. Jako dítě jsem hltal každý záběr, detail, písničku z Discopříběhu, příběh měl grády a napětí, člověk s těmi protagonisty soucítil! Ale tady... možná je to i tím, že všechny křesla obsadil jen a pouze Miroslav Halík. A jsem rád, opravdu velice, velice rád, že Pergnerová neprodala práva svého otce na další pokračování Discopříběhu v podobě tohoto - no exkrementu.

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) odpad!

Nezlobte se, ale jít na tohle do kina, chtěl bych vrátit vstupné. Tak povrchní a stupidní film jsem dlouho neviděl. Dialogy, herecké výkony (až na Toma) šílenost a ten příběh? Konec prostě. Jak může mít někdo tu drzost, dovolit si, nám předložit takovou slátaninu a mluvit o ní, jako o nějaké supervizi a kdoví co ještě. Vím, sto lidí, sto názorů, ale za mě osobně propadák roku, hloupost a sračka!!!

plakát

Resident Evil: Poslední kapitola (2016) 

Přátelé, po dlouhém, dlouhém přemýšlení a čtení recenzí a komentářů jsem se rozhodl, že do kina na tento díl nepůjdu. Regulérně jsem si ho drze stáhnul z internetu a víte co? Jsem rád! Jsem opravdu rád, že jsem za tuhle slátaninu nevyhodil 200 kč za lístek a dalších 200 kč za popkorn, colu a sáček na blití.... Jsem opravdu velmi, velmi zklamán. Po super 1-3. a tolerujících 4-5 jsem čekal, že dovršení této série skončí právě v Úlu, ale takhle?? Efekty možná dobrý (možná), ale co příběh? Ten byl kde? Za mě totální slátanina, jsem hluboce zklamán. Opravdu poslepovaný příběh ze všeho možného, záběry trvající sotva 2 sekundy, žádný pořádný dialog, či monolog, žádný pořádný a napínavý zápas, či boj se zombie. No a hudba? Ta byla taky úplně v kopřivách. Absurdní pasti, absurdní chování postav... Pro mě je Resident Evil díky tomuto dílu naprosto mrtvá záležitost!