Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Oblíbené seriály (10)

Phineas & Ferb

Phineas & Ferb (2007)

Seriál je postaven na podobném principu jako například Scooby-Do, to znamená, že díly jsou si velmi podobné. Příběh je vždy velmi podobný (Kluci něco vynalézají, jejich sestra je chce přistihnout, jejich mazlíček bojuje se zlým padouchem a většinou nějak nepřímo způsobí, že sestra bratry nepřistihne) a postavy se chovají vždy velmi podobně, včetně podobných dialogů. Z toho se pak odvíjí většina humoru seriálu, kdy nové díly odkazují na staré, celý seriál paroduje podstatu seriálu a velmi často bývají i parodovány samotné změny v zaběhnuté struktuře seriálu. Celé je to prošpikováno vtipnými písničkami, popkulturními vtípky a dokonce i nějaká ta satira (i když přece jen ne politická) se objeví. 100 %

Sherlock

Sherlock (2010)

Co napsat k tomuto "seriálu" (je to vůbec ještě seriál, když díly mají délku celovečerního filmu?). Snad jen, že převedení této victoriánské klasiky do moderního Londýna dopadlo na výbornou a stejně tak obsazení všech rolí (krom Cumberbatcha a Freemena bych vyzdvihl Scotta za roli Moriartyho). Konec druhé série byl dechberoucí, nemůžu se dočkat třetí.

Ovečka Shaun

Ovečka Shaun (2007)

Vynikající večerníček z dílny Nicka Parka.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Ať už se obsazení měnilo jakkoliv, ať už seriál hrál na vážnější nebo vtipnější notu, vždy mě dokázal pobavit a při závěrečné mamutí epizodě jsem se neubránil dojetí. Pozor hlášení.

Taijó no ko Esteban

Taijó no ko Esteban (1982)

Neznámý japonský seriál vykazuje mnoho aspektů dětského dobrodružného seriálu - hlavní dětští hrdinové, kteří jsou naivní, kladní a odvážní, lineární příběh a lá hledání pokladu. Co jej však odlišuje od jiných je několik dospělých postav, jejichž motivace není jednoznačná a udrží pozornost i dospělého.

Fargo

Fargo (2014)

Seriál navazuje na film bratrů Coenových kriminální zápletkou, hromadou černého humoru a neutěšeným prostředím amerického zapadákova. První dvě série jsou pecka, třetí "pouze" velmi dobrá.

Volejte Saulovi

Volejte Saulovi (2015)

Ještě o fous lepší, než Breaking Bad. Kdy by to byl řekl.

Rick a Morty

Rick a Morty (2013)

Největší devizou seriálu je jeho nepředvídatelnost, Tvůrci nectí žádná pravidla žánru, postavy se objevují a mizí, nastolena dogmata jsou porušována,seriál je tím pádem svěží, nezajíždí do žádných kolejí a hlavně je velmi vtipný.