Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krátkometrážní

Biografie (11)

Marine Vacth (herečka)

10.08.2014

Marine Vacth je francouzská herečka a modelka. Je známá především díky reklamám na parfém Parisienne značku Yves Saint Laurent Beauté, šperky Chaumet8 či módní značku Chloé. Od dvaceti let se také věnuje herectví.Narodila se 9. dubna 1991 v Paříži. V její rodině však nastávaly časté konflikty mezi její matkou a otcem, který byl… (více)

Harrison Gilbertson (herec)

09.08.2014

Tento mladý americký herec, narozený 29. června 1993 v Adelaide, v Austrálii začal s hraním už v šesti letech. Na obrazovku se poprvé dostal v roce 2002 ve filmu Australian Rules neboli Australská pravidla. O sedm let později si zahrál ve filmech Požehnání a To se stává, kde jako herec získal velmi kladné recenze. Do prvního… (více)

Hanno Koffler (herec / scenárista)

07.08.2014

Tento mladý německý herec se narodil 25. 3. 1980, v Berlíně, ve znamení berana. Už jako dítě hrával v divadelních hrách a divadlo neopustil dodnes. V roce 1994 založil spolu se svým bratrem Maxem hudební skupinu "KEROSIN", ve které hrál na bicí. V roce 2001 získala kapela druhé místo v soutěži "Emergenza".Hanno studoval… (více)

Benoît Poelvoorde (herec / scenárista / režisér)

06.08.2014

Benoît Poelvoorde je belgický herec a komik. Populární je hlavně ve Francii a ve valonské části Belgie, kde se narodil. V roce 2002 získal ve Francii cenu Jeana Gabina pro mladé herecké talenty. Do povědomí diváků ve světě i u nás se dostal především až rolí Brutuse v komedii Asterix a Olympijské hry z roku 2008 či o rok… (více)

Olivier Nakache (scenárista / režisér / herec)

24.07.2014

Olivier Nakache se narodil 14. dubna 1973 v Surenes, ve Francii v židovské rodině. Živí se jako režisér, spisovatel a scénárista. Jeho sestra je herečka Géraldine Nakache. Jeho filmařská kariéra je neodmyslitelně spojena s Ericem Toledanem, se kterým jsou velcí přátelé a na všech filmech spolupracují spolu. Jeho nebo jejich… (více)

Robert Capron (herec)

23.07.2014

Robert Capron Jr. je americký herec, který je známý především pro roli Rowleyho Jeffersona, nejlepšího kamaráda Grega Heffleyho v několikadílném filmu Deník malého poseroutky neboli taky Deník slabocha.Už v osmi letech se zapsal do poškolního dramatického programu sponzorovaného Trinity Repertory Company a zahrál si v několika… (více)

Jonathan Penner (herec / scenárista)

23.07.2014

Jonathan Lindsay Penner je americký herec, spisovatel a filmový producent narozený 5. 3. 1962 v New Yorku. Známý je především pro role v několika seriálech a  účast v několika sériích známé americké show Survivor neboli Kdo přežije. Momentálně žije v Los Angels, v Kalifornii a má dvě děti se svou ženou Stacy Title, filmovou… (více)

Dena Kaplan (herečka)

31.05.2014

Je právě 20. ledna roku 1989 a v Johannesburgu v Jižní Africe se do židovské rodiny narodila jako druhé dítě malá Dena Kaplan. Netrvalo dlouho a v roce 1997, tedy v sedmi letech, se Kaplan stěhuje do Austrálie. Přesněji do druhého největšího města Melbourne, kde vystudovala střední školu.V Austrálii také začíná její taneční… (více)

Martin Veselovský (herec)

24.05.2014

Narodil se 26. září 1972 ve Vrchlabí. Vystudoval gymnázium v Praze a dále studoval na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy, kterou ale nedokončil. V současné době je Martin Veselovský známý televizní a rozhlasový redaktor a moderátor. Je ženatý s moderátorkou Monikou Valentovou, se kterou má dvě dcery – Rozálii a Viktorii… (více)

Ivo Šmoldas (herec / scenárista)

24.05.2014

Známý český básník, překladatel, scénárista, kulturní publicista, redaktor, nakladatel a moderátor Ivo Šmoldas se narodil 23. července 1955 v Prostějově.Studoval češtinu a angličtinu na Filozofické fakultě UK a následně pracoval v nakladatelství Český spisovatel. Zde pracoval jako redaktor nejprve klasické literatury a poté… (více)

Celeste Buckingham (herečka / skladatelka)

24.05.2014

Celým jménem Celeste Rizvana Buckingham je slovenská zpěvačka. Narodila se 3. května roku 1995 v Curychu ve Švýcarsku. Její matka pochází ze Švýcarska a její otec je americký lékař. Její předci ale pocházejí ze všech koutů světa. Přesto žije celý život na Slovensku, momentálně střídavě i v Nashville, USA.Celeste byla odmalička… (více)

Reklama