Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (376)

plakát

Všechny mé dopisy spal (2022) 

Vlastně jsem se k tomuto filmu dostala náhodou a krom synopse nic moc o něm nevěděla. Každopádně jsem zůstala příjemně překvapená. Ústřední trio předvedlo skvělé herecké výkony.

plakát

Greyhound (2020) 

Pokud jste fanoušci Toma Hankse, tak si film pravděpodobně užijete. Tohle je prostě jeho film. Nikdo jiný vám v paměti neutkví a vlastně ani nemůže, což je trochu škoda... ony ty minipříběhy vedlejších postav mají kolikrát něco do sebe. Takže celý film je o lodi a Hanksovi, což je ale trochu málo.

plakát

Between Us (2022) (seriál) 

BounPrem jsou má guilty pleasure, ale kvalitativně je to velká bída. Bohužel.

plakát

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) 

V rámci fáze 4 je to to lepší. Bohužel víme, že Marvel to umí daleko, daleko lépe. Děj je hodně předvídatelný a s novou hlavní hrdinkou taky úplně spokojená nejsem. Záporák nebyl moc přesvědčivý, ale v rámci možností to alespoň jakž takž funguje. Kvituji ale s povděkem, jakým způsobem byla vyřešena smrt Chadwicka Bosemana.

plakát

Zamilovaný (2021) 

Nevšední dospělá romance z lichvářského prostředí, kde v závěru se bez kapesníčků prostě neobejdete. Celé to stojí na ústřední dvojici, která před kamerou předvedla skvělé výkony.

plakát

Soundtrack #1 (2022) (seriál) 

Taková příjemná typická korejská romantika s minimem postav a odboček. Ústřední dvojice měla skvělou chemii. Tohle jsem si fakt užila. A soundtrack je už jen třešničkou na dortu :)

plakát

Holka z 20. století (2022) 

Hodně mi to připomnělo korejské romanťárny, které jsem sledovala před 15 lety, i když toto bylo oproti tomu odpočinkovější. Jsem ráda, že něčeho takové jsme se dočkali na Netflixu i v dnešní době. Konečně z toho zas byla cítit Korea a ne západní vliv. Byeon Woo-Seoka sleduji už delší dobu, je fajn, že konečně dostal víc prostoru.

plakát

Black Adam (2022) 

Nemůžu si pomoct, ale tohle bylo rozhodně lepší než dvě poslední marvelovky. Bavila jsem se celých 125 minut, všechny postavy sympatické. Mouchy to samozřejmě mělo a DC má stále na čem pracovat, ale na to se u blockbusteru nekouká, ne?

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci (2022) (seriál) 

Já nevím, ale ač jsem velký milovník Tolkienova světa, já jsem vlastně v celku spokojená. Hodně mě bavila Elrondova linka a i Robert Aramayo byl v té roli perfektní. Seriál má samozřejmě svoje mouchy, ale mám pocit, že nikdo není schopný natočit takový materiál, aby všichni byli spokojení. Každopádně taková Galadriel zamrzela hodně, ne že ne... jsem zvědavá, co s ní mají v plánu, třeba to bude mít svůj význam. A samozřemě musím vyzdvihnout vizuální a hudební stránku seriálu... to je slast. A mrzí mě, že nebyla slyšet víc elfština, kor když se elfové baví mezi sebou, ale možná by to při tom množství dialogů bylo rušivé... kdo ví.

plakát

Vstupenka do ráje (2022) 

Americká romantická komedie bez obvyklých klišé a patosu? Ono to ještě jde? Evidentně ano! Scénář jako takový není žádné terno, ale Clooney a Roberts to celé o level povyšují.