Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (735)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Vlastně nevím, pro koho je film určený. Kdo zná život Oppenheimera a jeho poválečné kauzy, tomu to nic moc nového neřekne. Kdo je nezná, tak dvě třetiny filmu se bude jen utápět v šílených debatách různých komisí, ve kterých není šance se orientovat, a aby film působil "napínavě", tak k debatám hraje monstrózní hudba. Zábavnost filmu se tak odehrává cca v jedné hodině z tříhodinové stopáže.

plakát

Žák sumo (2023) (seriál) 

Asijsky přehnaný, příběh nepříliš komplikovaný, ale super náhled do světa sumo.

plakát

Hansan: yongeui chulhyeon (2022) 

Proti prvnímu dílu zdaleka ne tak napínavé a akční. První půlka je více méně dialogová politika a teprve ve druhé se začne něco dít. Pokud znáte korejské dějiny, je film určitě zajímavější.

plakát

Gantz: O (2016) 

Než film, spíše to připomíná záznam počítačové hry. Kdo má rád japonské akční hry, kde hrdinové likvidují čím dál tím větší a šílenější monstra, tak si toto užije. Pro ostatní to není. Výtvarné zpracování je ovšem vynikající.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Zpracování je úchvatné. Tak úchvatné, že vás dlouho baví jen se koukat, jak je celý svět do nejmenších detailů vytvořený. Nicméně příběh je strašně debilní a nelogický, že to zkazí dojem i z výtvarného zpracování. Je fascinující, že když už film dělali tak neuvěřitelně dlouho, že za tu dobu se nenašel nikdo, kdo by jim ho omlátil o hlavu.

plakát

アフリカン・カンフー・ナチス (2020) 

Lidé, kteří alespoň v duchu skákají přes svůj stromeček, mají ruce obalené v gumových medvídkách a při zmínce o turnaji v bojových umění jim automaticky naskočí "Okinawa proti Japonsku", tak pro ty je toto skutečně lahůdka. Pokud vám předchozí věta nic neříká, nemá smysl se tímto filmem zabývat.

plakát

Kôkaku kidôtai SAC_2045 Jizoku kanô sensô (2021) 

Pro fanoušky seriálu to může být zajímavé repeté ve zhuštěné formě, ale pro člověka, který se v tomto světě neorientuje, je to příliš zmatené, nesrozumitelné a dějově neuchopitelné.

plakát

Cyberpunk: Edgerunners (2022) (seriál) 

Pro hráče Cyberpunku příjemné zavzpomínání na hru, pro nehráče seriál zcela o ničem. A i pro hráče bude zábavných spíše prvních pár dílů, pak už to přechází do stále dokola stejných bitek v anime stylu, u kterých jsem stále nepochopil, co na nich má být zábavného.

plakát

The Gray Man (2022) 

Přiměřeně trhlé a zábavné, na druhou stranu kromě slušné akce ten film nic moc nenabízí. Lehce nad průměr ho táhne akorát zábavnost v tom, že je točený v Praze.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Příliš komplikované a zároveň na Bonda málo "vtipné" a s nadhledem. Prostě si to ze sebe neumí dělat legraci, jako starší Bondové.

Ovládací panel
6 bodů