Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (81)

plakát

Naruto (2002) (seriál) 

Člověk by neřekl, že ho to japonské anime s uřvaným mladíkem v oranžové mikince může tak chytit. Do smrti Hokageho bomba, pak už se myšlenky a zápletky začínají poměrně opakovat.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Asi náš nejoblíbenější dětský animák, plný vtipu i myšlenek, který šlape od začátku do konce a nudit nestihne ani dítě ani rodiče. Spíš ti pomalejší mají problém stihnout film. Viděli jsme ho hned několikrát.

plakát

Já, padouch (2010) 

Příběh je klišé, ale kulisy a humor jsou originální. Stejně jako mimoni. Viděli jsme to hned několikrát...

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Když jsme na tom kdysi dávno byli v kině, tak myslím, že jsme si zrovna tenhle film my dospělí užívali více, než děti. Ale já ho prostě miluju. Má svou poezii i humor.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Tak tohle jsme si jednoznačně užili, já i můj syn. Film si od začátku drží tempo i humor a třeba let na drčích křídlech je prostě boží. Jeden z důvodů, proč je skvělý pořídit si děti.s nima si to člověk užije kapánek více.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Tak tohle mě baví. Jednoznačně nejlepší show z české produkce. Pohlreich je boží. Vždycky když dostanu na svých toulkách po českých horách někde nějaký blivajz, tak si říkám: "Pohlreicha na vás, zmetci." I můj syn se vždycky zajímá: "Mami, co by na tohle asi říkal Zdeněk..."

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Kdysi dávno v dobách, kdy šusťákovka byla v kurzu a člověk byl kapánek mladší, začali dávat na čt2 dost úchylnou věc.Fakt dost divnou úchylnou věc. Opatrně jsem jí zapla a nechápala, co na tom může někdo vidět. Chvíli jsem to bedlivě pozorovala až k pasáži, kdy Lister dojde k malé bílé kopičce a ochutná jí. "Co to je Holy?" "První technik Rimmer," "Co dělá proboha Rimmer na můstku?" "Snaží se kapitánovi vysvětlit, že se mu nepodařilo spravit trysku..." A bylo to jasný na hodně dlouhou dobu, čím budu trávit neděle těsně před půlnocí. RD je nejlepší antidepresivum. Máte blbou náladu, pusťte si Eso Rimmera letícího na krokodýlu a spolehlivě vás přejde. A pokud ne, tak jste divní.

plakát

Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 

Jsou filmy, které člověk zapomene, co jen tak zabzučí a jsou pryč. A pak jsou filmy, se kterými člověk cítí zvláštní vnitřní spřízněnost. Které člověku mluví z duše. Tenhle film k nim patří.

plakát

Ďáblův advokát (1997) 

Al Pacinovi ďábel sluší, o tom žádná. Ač malý, tak všechny zastiňuje. I když i Keanu Reeves se vcelku snaží celkově film šlape. nemá hluchá místa a některé myšlenky jako ta o ješitnosti dávají filmu přidanou hodnotu. Za mě plnej počet.