Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Akční

Oblíbené filmy (7)

Hačikó - příběh psa

Hačikó - příběh psa (2009)

Hezký příběh o tom, že pes je opravdu nejlepší přítelem člověka. Tento film mi opravdu vykouzlil úsměv na tváři i naprosto dojal až mi tekly slzy po tváři. Nejlepší film o věrnosti a lásce ke zvířeti, které jako jediné dokáže pochopit člověka a stát s ním i v tich nejtěžších situacích. Richard Gere jako univerzitní profesor dodal tu závěrečnou jiskru, která toto dílo vyšoupla hodně vysoko nad hranice pouhého filmu. Hodnotím 5 hvězdičkami jako jeden z nejvíce emotivních filmů, který jsem kdy viděl.

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Nejvíc očekávaný díl Harryho Pottera, který se jako všechny ostatní díly povedl naprosto na jedničku!! Velkolepé finále mezi stranou temna propletené jednotlivými souboji, ale i trochou humoru. Bezchybně ztvárněné Snapeovi vzpomínky, při kterých nejednomu z fanoušků Potterovské série steče pár slz a spoustu dalšího najdete v tomto jedinečném filmu, který nemůže mít jiné ohodnocení než pěti * !!

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Jedna z romantických komedií, která mi opravdu potěšila. Spousta zápletek, osob a situací, které společně tvoří děj jedné z nejlepších romantických komedií. Ať už je zrovna v ději zamilovaný kluk Sam nebo hudební hvězda Billy Mack. Je zde zachyceno spoustu témat ať už neopětovaná láska, nešťastná láska, láska dvou vrstev společnosti (premiér a jeho služka) nebo láska dvou odlišných národností. Herecké obsazení doplnilo tuto komedii do úplného maxima hodnocení ať už jmenuji hvězdy jako jsou Hugh Grant, Alan Rickman, Bill Nighy, Colin Firth nebo dokonce v malé vtipné roli obchodníka skvělý Rowan Atkinson. Ačkoli nejsem přiznivec romantických filmů, rád se na tuto Vánoční komedii kdykoliv podívám.

Dědictví aneb Kurva se neříká

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014)

Film je dobře zasazen do dnešního doby a hlavní postava Bohuš, který opět pozná, co se stane, když podlehne alkoholu. Děj, který je sice z počátku zdlouhavý a není v něm nic moc poutavého se vzápětí změní na celkem povedenou komedii. Scény jako jsou například. Bohuš na golfu nebo v taneční soutěži jsou podle mého názoru nad míru vtipné. Herecké výkony jsou skvělé, excelentní Bolek Polívka, který se podílel na scénáři a hraje ve filmu hlavní roli si vybral samé herecké legendy jako například Karel Heřmánka, Ivanu Chýlkovou, Arnošta Goldflama nebo třeba Miroslava Donutila, který se ovšem ve filmu mihne jen na okamžik, což vidím jako velikou škodu. Celkově hodnotím film jako zdařilou komedii dnešní doby a proto doporučuji těm, co mají rádi humor Bolka Polívky, aby na tento film do kina určitě zašli!