Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční

Biografie (10)

Madelaine Petsch (herečka / producentka)

15.02.2020

Madelaine Grobbelaar Petsch je americká herečka a youtuberka. Je známá za svou roli Cheryl Blossom v televizním seriálu CW Riverdale a Marissa v F the Prom.Ve věku tří let začala chodit na taneční kurzy a o dva roky později na divadelní kurzy. Její rodiče pocházejí z Jihoafrické republiky a do prvních deseti let svého života… (více)

K.J. Apa (herec)

11.02.2020

Keneti James Fitzgerald Apa je herec z Nového Zélandu, ale má samoánský, skotský a anglický původ, V roce 2017 začal hrát jako Archie Andrews v dramatickém seriálu CW Riverdale. Hrál také postavu Kane Jenkinse v opeře Shortland Street a dospívajícího Ethana Montgomeryho v komediálně dramatickém filmu Psí poslání. Zúčastnil se… (více)

Adam Levine (herec / skladatel / režisér)

07.02.2020

Adam Noah Levine je americký zpěvák, skladatel, hudebník, producent, podnikatel a herec. Je hlavním zpěvákem pop rockové kapely Maroon 5. Svou hudební kariéru začal v roce 1994, kdy byl hlavní zpěvák a kytarista skupiny Kara's Flowers. Kapela se rozpadla po svém jediném albu „The Fourth World“, vydaném v roce 1997, které… (více)

Noah Schnapp (herec)

30.08.2019

Noah Cameron Schnapp je americký herec. Má sestru dvojče jménem Chloe. Noah je Žid. Jeho rodina pochází z Montrealu, Quebecu v Kanadě, a proto má kanadské občanství. Noahova touha po hraní začala, když mu bylo asi 5 let poté, co sledoval Broadwayovu produkci „Annie“. Hrál herecké role ve školních a různých společenských hrách.… (více)

Zully Montero (herečka)

11.07.2019

Clara Zully Montero je kubánská herečka. Ve věku 11 let shromáždila Zully skupinu přátel a vytvořila vlastní „divadlo“, které prezentovali rodině a přátelům. Její matka si všimla jejího zájmu o vystupování a přihlásila ji na střední školu dramatických umění La Academia De Arte Dramatico De La Habana v Havaně na Kubě. Když… (více)

José Guillermo Cortines (herec)

10.07.2019

José Guillermo Cortines je dominikánský herec, moderátor a zpěvák, který hraje ve filmech, telenovelách a v hudebním divadle. Ze svého rodného města se přestěhoval do Miami. José studoval střední školu Santo Domingo v Colegio San Judas Tadeo a v Centro de Enseñanza El Buen Pastor. V roce 1996 vystudoval vysokou školu… (více)

Martín Karpan (herec)

07.07.2019

Carlos Martin Karpan je argentinský herec. Studoval obor filmová režie na univerzitě v Buenos Aires, ale uvědomil si že ho režírování nebaví. Rád se zúčastňuje karnevalů v hlavním městě Argentiny. Na střední škole účinkoval ve školních představeních. Po střední se rozhodl, že vysokou školu studovat nebude a chtěl se začít… (více)

Jorge Luis Pila (herec)

03.07.2019

Jorge Luis Pila je kubánský herec, tanečník a model. Narodil se v tehdejším Československu, konkrétně v Praze. Když byl novorozenec, s rodinou se přestěhovali na Kubu do Havany, kde vyrůstal. Jeho matka je z České republiky a jeho otec je z Kuby. V dospělosti se Jorge přestěhoval do Miami na Floridě. Jeho oblíbená jídla jsou… (více)

Miguel Varoni (herec / režisér)

02.07.2019

Miguel Américo Belloto Gutiérrez je kolumbijsko-argentinský herec a režisér. Používá také umělecké jméno Miguel Varoni. Narodil se v Argentině, ale od malička žije v Kolumbii a má kolumbijské občanství. Jeho matka je herečka Teresa Gutiérrez. Měří 190 cm. V pouhých 13 letech začal Miguel kouřit a dokázal přestat až za 35 let –… (více)

Karla Monroig (herečka)

30.06.2019

Karla Monroig je herečka, modelka a moderátorka. Měří 165 cm. Její otec Roberto Monroig je katalánského původu a její matka Carmen Pomales je irského původu. Studovala na střední soukromé škole Academia San Antonio v jejím rodném městě. Také studovala komunikační obor na vysoké škole Universidad del Sagrado Corazón v Santurce.… (více)

Reklama