Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 226)

plakát

Podivuhodný příběh Henryho Sugara (2023) 

Tak nějak nevím, Dahl slušná předloha, příběhy v příběhu. Zpracování zase nadprůměrně a originální, jak jsme od Wese zvyklí. Ale nějak mi chybělo něco navíc, včetně závěreřného vyvrcholení a pointy. Nemastné neslané? Asi tak..

plakát

Chudáčci (2023) 

Musim říci, že to nějak nefunguje. Začátek snad. Uchvátí. především kamera a samozřejmě svět. Ale i ten je chvílemi příliš kýčovitý a ta slepice-buldoček  a další, něco je moc...Prostě tam vidím ohromný potenciál, co se v podobném světě  s touto výpravou mohlo dít. Namísto toho se děj poměrně vleče a nic moc se neděje a prostě...je to zbytečně dlouhé...

plakát

Barbarella (1968) 

Salušnej bizárek, cvhílemi originální, ale poměrně spíše nedotažené a bez větších kvalit.

plakát

Malcolm a Marie (2021) 

Poměrně jse byl vtáhnut do děje i atmosféry, skvělé provedení. Nerizumím nízkému hodnocení, asi není ten pravý film pro dané recenzenty.

plakát

Balón (2018) 

Začátek nevypadá dobře, ale film se poměrně rychle rozjíždí a režiserovi se daří držet neustálé zvyšujícící se napětí (sic dost uměle a dozajista daleko reálné předlohy). Ale zrežírované je nadprůměrně... z ničeho se podařilo vymáčknout uměle slušný kousek.

plakát

Parazit (2019) 

Originální, těžké, komediální, gradující, překvapivé, prostě korejské. Skvělý materiál.

plakát

Carlitova cesta (1993) 

No, chvílemi slušné, ale žádný zázrak to nebyl, že. POměrně reálné. Na tu dobu asi odpovídající. Do dnešna jako legendární snímek nevstupuje. A ten Al PAcino? Ano, všede stejný a únoavný už.

plakát

Návštěvníci (2022) 

To děvče má v hlavě vymeteno, jedna děsná pasáž za druhou. A ano? Proč? Proč si takto krademe čas těmito výtvory, které neměly vzniknout. Ouch, toto bolelo.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Jako byl jsem skeptický a snímek má miliona jedna mouchy, ale vlastně..skvělé, čertsvé, živé a pro fanoušky tohto žánru toto přesně chybělo. pravé fantasy a navíc vtipné. Prostě ok, sic by nemuselo být tak nemonečné.

plakát

Nula nula nula (2020) (seriál) 

Neokouzlilo, sic to do sebe něco má, ale říliš mnoho nelogičností a naivity na těch málo minut ve dvou dílech, co jsem viděl. Aj aj, pokud chcete mnoho věcí přehlížet se a unášet se, ok, pak to do sebe skvěle zapadá...příliš skvěle. Ale této temné pohádce chybí mnoho z těch nejlepších v tomto žánru..

Ovládací panel
10 bodů