Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 944)

plakát

Resurrection (2022) 

Tak původně jsem dal dvě * za Rebeccu, která tyhle psychotické role umí opravdu dobře, to když jsem byl někde za polovinou, ale poté, co jsem došel na konec, snižuji na jednu * za Rebeccu, protože buď jsem něco jakože dost nepochopil (že to byli jeden větší magor než druhej, to jsem jako prosím pěkně pochopil) nebo to byla teda kardinální hovadina.

plakát

Piargy (2022) 

Ale jsou to svérázní chalupníci, tam na tej slovenskej dědině.... :). Poměrně dlouho jsem tento film odkládal, ale udělal jsem dobře, že jsem se k němu konečně odhodlal. Asi by se tomu dalo něco vytknout, na můj vkus asi až moc pánbíčkářství a Antikristů, ale co už, vesničani byli tehdy pobožní asi všude, konec je takový poněkud chaotický, jsou mrtví, jsou živí, jsou mrtví... toho skákání v čase mohlo být o něco méně, jak to bylo se "záhadným" zmizením celé vsi mě napadlo hned na začátku při pohledu na to zasněžené údolí, ale jinak zajímavá podívaná. Černobílý vizuál, krásná krajina, kostýmy, to vše tomu dává něco, co to dělá velmi koukatelným. No a pak asi dvě hlavní věci. Kamera. Jedním slovem - nádherná. A Judit. Mě hrozně baví ji sledovat prakticky už od jejích raných rolí (Dům, Fair Play), a i když pro mě osobně má ve své filmografii taky pár přešlapů, tak mě baví pořád. Mám rád její slovenštinu, a ona nemusí ani mluvit, ona umí pouhým pohledem a mimikou říct mnohem víc než jiní spoustou (leckdy zbytečných) slov.

plakát

Zlí hoši (1983) 

V polovině somdesátek možná skandální, násilné, brutální a já nevím jaké ještě, dneska už mi to přišlo jen jako docela velká nuda, zpestřená partou gaunerů ze zařízení, kde se gentlemani nevyskytují. A krom toho S. Penna jsem nikdy moc nemusel.

plakát

Sestry (2006) odpad!

Ještě asi 15 minut před koncem jsem si říkal, že dám * za Chloë, že to za víc to nestálo. Ale posledních pár minut mě utvrdilo v tom, že to nestálo ani za tu jednu. Ten konec je opravdu kokotskej, jako přísně vzato vlastně celá pointa.

plakát

Planina v ohni (2008) 

Nějak nerozumím tomu, proč takovéhle maglajzy mají tak vysoké hodnocení. Jako vyznat se v tom, to chce návod k použití.

plakát

Kolo zázraků (2017) 

Woody, Woody, další nudná ukecaná pitomost, která mě začala prudce nebavit zhruba někde za třetinou.

plakát

Barbie (2023) odpad!

Já Margot celkem můžu.Ale až se na ni budu chtít příště podívat, zkusím třeba Tonyu. Protože tohle je tak strašná píčovina, že to fakt nejde. Megalitická rrrrrůžová sračka. Nevím, co bylo horší, jestli obsah nebo forma, protože peroxidovej Ryan Gosling, to bylo taky docela peklíčko. A Will Ferrell to tak nějak korunuje.

plakát

Watcher (2022) 

Velmi nudná  a velmi dlouhá hodina a půl s dost pošahaným koncem, se kterým by patrně zásadně nesouhlasil kdejaký student už (doufám teda že UŽ) prvního semestru medicíny. Jedna * za Maiku.

plakát

Podnikavá Joy (2015) odpad!

Tak aspoň že tenhle mopový telešoping na pozadí jedné poněkud netypické rodinky není v červených číslech. A co si dáme příště? Dvouhodinovou ságu o vynálezci pytlíků na psí hovna s integrovanou lopatičkou z tvrdého papíru??