Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 945)

plakát

Podnikavá Joy (2015) odpad!

Tak aspoň že tenhle mopový telešoping na pozadí jedné poněkud netypické rodinky není v červených číslech. A co si dáme příště? Dvouhodinovou ságu o vynálezci pytlíků na psí hovna s integrovanou lopatičkou z tvrdého papíru??

plakát

Grand Canyon (1991) 

Proč jsem to stáhnul?? Kvůli názvu?? To jsem si vážně od něj něco sliboval a čekal dvě hodiny a deset minut v podstatě prázdného nic na ten první (a vlastně poslední) záběr do největší díry na Zemi?? Tak takhle se mnou s názvem filmu asi naposled vyjebal Clint s Gran Torinem...

plakát

Karel, já a ty (2019) 

Jedna hvězdička za Jenovéfu, na zbytek se budu snažit rychle zapomenout, což zase nebude tak těžký.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) odpad!

Haha. Už jsem na to přišel. Ronda Rousey. To je ten důvod, proč jsem před časem stáhnul tuhle trojku a když jsem zjistil, že to je třetí pokračování, doplnil jsem první dva díly. No byla to naprostá ztráta času ve všech třech případech. Fakt nepochopím, koho tohle baví financovat. Stejně jako nechápu, že to ta parta steroidových, kdysi možná slavných akčních hrdinů, ale dnes už pouze dědků nevidí, jak je to stupidní. V jednom z komentářů tady zazněla zajímavá myšlenka: co se asi honí hlavou těm, co podepisují smlouvy na takováto veledíla, když odhlédneme od stránky finanční?? Koukám, že to má ještě jedno pokračování, které ... si velkoryse odpustím, takovej masochista zase nejsu.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) odpad!

Ono to má aktuálně ještě o 4% víc než jednička??? ....... Jo aha, v jedničce nebyl Chuck. To budou ty 4% navrch (ne že bych tvrdil, že Čak je čtyřprocentní). Vzásadě mi k hodnocení stačila první čtvrthodina, ale aby se neřeklo, tak jsem to dokoukal. A ano, těch prvních pár minut stačilo.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) odpad!

No ty vole.... Stallone, Schwarzenegger, Willis, a hen ten oný... no ten hranatý Švéd... Lundgren. Ani jeden z nich není a nikdy nebyl mým idolem, tak proč já doprdele mám ... měl tohle na disku?? A navíc i další dvě pokračování?? Nechápu. Stejně jako nechápu, jak to může tahle bezduchá kokotina mít takový hodnocení. To fakt nikdy nepochopím. Ale když už, tak zkusím dvojku, ať je nějaká sranda.

plakát

Zmizení Alice Creedové (2009) 

O trochu, ale opravdu jen o trochu lepší než ještě ubožejší kopie tohohle filmu, Únos Stelly. První zhruba třetina docela dobrá, ale pak se začnou kupit zvraty a jde to nějak nezadržitelně do prdele. Závěr už je pak opravdu komedie. Jo a nějak si nepamatuju, že v té kopii si ty dva hráli na bukvice. To taky zrovna nepotěšilo.

plakát

Přání Ježíškovi (2021) 

No ... mohlo to dopadnout ještě i hůř. A že to tak zpočátku vypadalo.

plakát

Johanka z Arku (1999) 

No popravdě řečeno nic moc. Já toho o Johance z Arku zase tolik nevím krom toho, že ve finále zahořela čistým plamenem. Takže zde podané boje, kde jsem stejně věděl většinou kulový, kdo je kdo, mě zase tak moc neřekly. Stejně tak tehdejší poměry mezi Anglií a Francií moc v malíčku nemám, stejně jako tehdejší praktiky církevní, i když tady je zřejmě pravda (stejně jako asi všude a po celá staletí), že černoprdelníci byli největší svoloč. Že se to celé její odsouzení s následným upálením točilo kolem církve a nějaké zrady - či jak to nazvat, to jsem tak nějak odhadl, ale přesný význam mi tak nějak zapadl ve všech těch davových scénách, Johančiných viděních, Johančině hysterii a v neposlední řadě v ubíjející délce filmu. Sorry, Lucu, tohle mi moc nesedlo. Zkusím ještě ddto s Leelee Sobieski, které je tak nějak všeobecně hodnoceno lépe.