Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Rodinný

Recenze (22)

plakát

O sirotkovi z Radhoště (1996) (TV film) odpad!

Svatá prostoto! Nevěděla jsem, jestli padat smíchy z křesla nebo zírat nevěřícně s otevřenou pusou - zvládla jsem oboje. Tahle pohádka by měla dostat cenu Halucinace roku! Naprosto příšerné zpracování, hlasový projev bylináře jsem přežila jen silou vůle. Ani nádherná příroda to nezachránila. A přitom mám pohádky táák ráda.. P.S: bubun to tu v komentářích vystihla naprosto přesně! :-)

plakát

Princezna Fantaghiro: Jeskyně Zlaté růže (1991) (TV film) 

U téhle pohádky mě udržel pouze Nicholas Rogers jako Tarabas. Nevidím v obsazení Aňu Geislerovou, ta byla jako lesní královna také velmi krásná. Jinak pohádka průměr, pro mne.

plakát

Princ Bajaja (1971) 

Pro děti celkem drsná podívaná. Tedy v době minulé, ne dnes. Scéna, kdy se plazí zbývající nenasytná dračí hlava k princezně, mi jako špuntovi dala pořádně zabrat. Pohádka celkově dost pochmurná, ale něčím i krásná.

plakát

Twister (1996) 

"Musím končit Judy, lítaj tu krávy".. Ten film mě prostě baví. Originál je jen jeden, další odnože a napodobeniny a pseudopokračování už se nechytaj.

plakát

Chaplin (1992) 

Robert Downey Jr. a jeho podle mě nejlepší role. Seděla mu jak vyšitá.

plakát

Vyvolený (2000) 

Hodně silný film. Pokud člověk správně pochopí podprahově mystické náznaky, toho film naplno dostane. M. Night netočí jednoduché oddechovky, u jeho filmů musíte sledovat každou minutu bedlivě a pozorně, bez rozptylování popkáčem, jinak se ztratíte. Shyalamanovi filmy nejde jen apaticky sjíždět pohledem, u nich musíte myslet..a vnímat!

plakát

Poslední jednorožec (1982) 

Viděla jsem film poprvé v kině jako dítě, se vší tou atmosférou na mne zapůsobil úchvatně a velmi emocionálně. Když nastoupil na scénu Ohnivý býk snažíc se zahnat jednorožce ke svým druhům do moře, byly přibity do sedaček nejen děti, ale i jejich rodiče. Odcházela jsem dojatá a s velkým vnitřním zážitkem. Hudba, silný příběh, ztvárnění filmu= plný počet hvězd.

plakát

To (1990) (TV film) 

Celkem dobrá.. šaškárna.