Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (202)

plakát

Deadpool (2016) 

Deadpool předčil má očekávání o 100 %. Čekal jsem, že to bude sranda, ale některé scény byly fakt super. Myslím, že Ryan Reynold uhodil hřebíček na hlavičku, protože po těch zpackaných filmech je tento vážně moc koukatelný. Myslím si, že pokud půjde vše podle plánu, tak tu budeme mít za nedlouho dvojku... S rozpočtem necelých 60 mil. USD a tržbami 260 USD je jasné, že by jen hlupák neudělal další díl...navíc, když je film o diváků oblíbený. Kdo neviděl, tak rozhodně doporučuji shlédnout... Na filmu jsem byl s přítelkyní v kině a oba jsme si to užili, asi jako celý sál. Klasický komiksový film dostal díky svému vtipnému podání nový rozměr... Trochu mi to připomíná hlášky z Avengers :-)))

plakát

Ronaldo (2015) 

Další povedený životopisný snímek, nyní o Ronaldovi, kterého není třeba více představovat. Nyní si může hodně lidí udělat nový obrázek o tomto talentovaném fotbalistovi... Je fajn vidět celebrity jak se chovají v zákulisí, že jsou to taky jen lidé :-)))

plakát

2012 (2009) 

Běžně bych slátaninu o konci světa hodnotil tak maximálně třemi hvězdami, ale i mě z neznámých příčin dávám čtyři... Scény až k neuvěření, všude zkáza a mrtví kam se jen podíváte, ale přesto se ve filmu odehrává pár menších příběhů, které dopadnou ve finále vlastně dobře... Datum 21.12.2012 nakonec nedopadl jak film "předpovídal", takže jsem rád, že jej mohu zpětně ohodnotit :-))) Katastrofické filmy obvykle stojí za velký kulový a vždy mají nějaký happy end :-(((

plakát

Gangster Ka (2015) 

Jeden z nejlepších českých filmů o našem podsvětí. Krejčíř, Mrázek, Gross a další, kteří se ve filmu objevili, byli ve své době opravdu extratřídy "ve svém oboru". Mám moc rád filmy o gangsterech, obzvláště pokud jsou natočené podle skutečných událostí... Je sice špatné, co Káčko prováděl, ale zároveň je neskutečně úžasné, co vše dokázal a jak využil svůj potenciál...jak se dokázal dostat nejvýš :-))) kdo kdy nechtěl být mafiánem??? "Vydělávat" denně miliony a nebát se nikoho...??? Člověk se v tom celkem rychle zhlédne :-))) Jsem rád, že to vše bylo zfilmováno, moc se těším na "dvojku", určitě bude stát za to!

plakát

Nesmrtelný (2015) 

Ale jo, nebyly to úplně vyhozené peníze za kino. Sice se přítelkyně trochu nudila, tedy až na pár scén, ale jinak nic moc... Ten závěr je srdcovka, takže citlivky si možná i pobrečely/i, ale jinak průměrný film, který měl těžit z něčeho nového, což tu už bylo, ale dělá se, že né :-))) Ben si zahrál celkem krátkou chvilku, což je si myslím škoda... Celkově bych film hodnotil jako průměrný, ale stále lepší než nějaká telenovela či chujovina pro děti...

plakát

Po zániku Země (2013) 

No kdyby to bylo opačně, tak bych se vůbec nezlobil. Z lodi měl jít Will a né jeho synátor, který se otci nemůže samozřejmě rovnat. Možná kdyby byl děj trochu jiný, tak se z toho dalo vymáčknout daleko více... Jinak námět nebyl špatný, kamera byla taky v pohodě, co se týče efektů, tak tam rezerva byla, ale tak zase rozpočet nebyl tak velký... Už mě tolik neberou filmy, kde jeden hrdina vzdoruje nespočtu soupeřů a přesto vyvázne skoro bez šrámu. Kdyby tam byl Arnold v plné síle, tak bych to chápal, ale malej capart, tak to je úlet... Jedna hvězda je za Willa z recese a zbytek je hodnocení celého filmu...berte nebo táhněte :-)))

plakát

Lovci lvů (1996) 

Moc povedení film, především díky životní roli Vala Kilmera, vedle kterého si zahrál Michael Douglas, u kterého jsme spíše zvyklý, že je hlavním tahounem. Děj se mi moc líbil, hodně napětí, takže jsem se nenudil. Jo příroda je příroda :-)))

plakát

Deuce Bigalow: Dobrej striptér (1999) 

Některé části filmu byly sice trochu trapné, ale jinak jsem se dost nasmál :-))) Komedie ze zajímavého prostředí gigolů v podání komika Roba Schneidera určitě pobaví. Problémové dívky se nemusí bát, že by si nevrzly a nebo nepokecaly... Druhý díl také není špatný a hlavně, tak trochu navazuje na jedničku... Za mě těch 65 % je jasných :-)))

plakát

Český sen (2004) 

Je to vážně zábava sledovat nenažrané našince, kteří by si pro pár ušetřených korun nechali koleno vrtat :-)))) Ten okamžik, když zjistí, že to celé je fake, to je úžasné, to prostě nevymyslíš :-))) Suprový nápad, který kdyby se zopakoval by vyšel určitě znovu, protože lidská blbost nezná mezí.... Originální a vtipný "dokument", za mě 4 hvězdy!

plakát

Ali (2001) 

Příběh o jednom z nejlepších boxerů historie, Muhammadu Alim, který je ztvárněn Willem Smithem, popisuje jeho neuvěřitelný život. Příběh, který není pouze o boxu zaujme snad každého, taky aby ne, když se režie chopil M. Mann. Těch 160 minut určitě stojí za to, jako skoro každý film se Smithem :-)))

Ovládací panel
16 bodů