Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Romantický

Recenze (43)

plakát

Nejšťastnější holka pod sluncem (2022) 

Znásilnění se v 75,4 % případů dopouští pachatelé, které oběť důvěrně zná - nikoli cizí člověk v temném parku, jak je zakořeněným mýtem. Film se silným poselstvím, který je mimo dějovou linku také dobře zpracován. 4*.

plakát

18 dárků (2020) 

"...Máme tě s maminkou... moc rádi. A nikdy ti to neříkáme, protože v naší rodině nejsme dostatečně otevření. Jsme rodina zapšklých ropuch. Ale ty dobře víš, že tě milujeme nadevše a vždycky tě budeme milovat. Alessio je moc šťastný muž.” Dojemný proslov otce na svatbě Elisy…

plakát

Parazit (2019) 

"...Žádnej plán. No plan. Když si uděláš plán, tak to vždycky dopadne jinak, v životě. Podívej se kolem. Myslíš, že ti lidi měli v plánu spát dnes v tělocvičně jako banda žebráků? Teď na ně koukni. Chrní tady všichni na dřevěné podlaze, my taky. Proto si lidi nesmí dělat plány. Kde není plán, nemůže se nic pokazit. Když jsi bez plánu a něco vybouchne, tak na tom nezáleží. ..."

plakát

Vzkaz v láhvi (1999) 

"Drahá Catherine, mrzí mě, že jsem s tebou už tak dlouho nemluvil. Připadám si tak ztracený, bez souřadnic, bez kompasu. Bloudím sem a tam jako nějaký blázen. Ještě nikdy jsem se necítil tak sám. To ty jsi byla má Severka. Vždycky jsem dokázal vést svou loď k domovu, když jsi tam byla ty. Odpusť mi, že jsem se na tebe tak zlobil, když jsi odešla. Pořád věřím, že se někde stala chyba a čekám, až ji Bůh odčiní. Už je to ale lepší. Práce mi pomáhá. A nejvíc mi pomáháš ty. Včera jsi mě navštívila ve snu, na tváři úsměv, který mě vždycky objímal jako milenka. Kolébal mě jako malé dítě. Z toho snu si pamatuji jen pocit klidu. S tím pocitem jsem se i probudil a snažil jsem se si ho udržet co nejdéle. Píšu ti, abys věděla, že jsem na cestě k takovému klidu. A abych ti vysvětlil, co všechno mě mrzí. Mrzí mě, že jsem se o tebe nestaral líp, abys nikdy ani na chvíli nepocítila zimu, strach nebo nemoc. Mrzí mě, že jsem nehledal slova, která by vyjádřila, co jsem cítil. Mrzí mě, že jsem nikdy nespravil okno do zahrady. Už je spravené. Mrzí mě, že jsem s tebou stále zápasil. Mrzí mě, že jsem se víc neomlouval, byl jsem moc hrdý. Mrzí mě, že jsem ti víc nelichotil, když sis oblékla něco nového nebo jinak učesala. Mrzí mě, že jsem tě nedržel pevněji, aby mi tě ani Bůh nemohl vzít. S láskou, Garreth"

plakát

Noci v Rodanthe (2008) 

“Before we met, I was as lost as a person could be and yet you saw something in me that somehow gave me direction again.”

plakát

Moje učitelka chobotnice (2020) 

"What she taught me was to feel... that you're part of this place, not a visitor. That's a huge difference."

plakát

Můj příběh (2019) 

Jsi pořád moje malá holčička, co touží po lásce. Možná jsi až moc hodná pro tento svět. A možná se máš jenom naučit, že lásku si nemusíš zasloužit. Lásku musíš najít sama v sobě. Aby ti už nikdo nemohl ublížit. ... Nedokázala jsem pochopit, jak je možné, že někdo, kdo vám říká, jak moc vás miluje, vám dokáže takhle ublížit. Protože milé holky na špičkách, i pevně nohama na zemi - láska je, když to nebolí.

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Druhej život se nekoná. A co není teď, už nikdy nebude.