Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

V zajetí démonů (2013) 

"Z něčeho zcela ohraného se dostalo něco zcela nového." I tak by tento film mohl být pojmenován. Protože z klasičtí duchové dostaly nový rozměr. Nebudu prozrazovat co se zde děje, ale tento film chytí směr a vy se od něj neodtrhnete. Na to že je to horor mi to přijde dost propracované, takže Vás to rozhodně nezklame. Nezbývá nic jiného než doporučit.

plakát

Svatba mého nejlepšího přítele (1997) 

Tak na začátek, neberte to realisticky. Děj není zrovna nejpravděpodobnější pro skutečnost, ale filmově to nebylo zase tak špatné a za shlédnutí to jistě stojí. Musíte si udělat svůj názor a líbit se to bude asi víc ženám, ale určitě se najdou chlapi, kterým se to bude líbit také (a nemyslím gaye). Ostatní chlapi to přežijí, takže já hodnotím kladně.

plakát

Kameňák 4 (2013) 

Komedie složená se vtipů 4. Neříkám, že je to nějaké mistrovské dílo, ale pobaví.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Tento film mě zklamal z toho důvodu, že je v něm hodně "mrtvých" pasáží, které ho celkově kazí. Vlk trvá 3 hodiny a kdyby byl lépe zpracovaný byl by kratší a poutavější. Ale na druhou stranu nemůžeme ho jenom kritizovat. Měl určitě i spoustu dobrých momentů jak akčně tak i kvalitně filmově.

plakát

Protivný sprostý holky (2004) 

Z jednoho pohledu je to něco co se mi fakt líbilo. Z druhého nechci říct úplně s*ačka, ale něco ne moc dobrého. No tak po lopatě. Filmově nic moc. Pro starší generace bych řekl že je to nekoukatelné. Jinak ale teenagery pobaví a bude se líbit. Asi není co dodat.

plakát

Fotograf (2015) 

Podívejme se na to tak, že je to biografie. Z filmového hlediska to totiž není až zase tak dokonalé, ale vystihuje to Soudkův život dokonale. Četl jsem zde jeden komentář, který mě ještě než jsem film viděl zaujal. Cituji: "Je to jako porno z NDR." Tak asi takhle bych to nebral. Samozřejmě nahé scény tu byly, ale vraťme se k tomu, že to vystihuje Saudkův život. Znovu bych se na to asi nepodíval, ale za jedno shlédnutí to stojí. Hodnocení bych dal tak mezi dvěma a třemi hvězdami, tak dávám tři za vystihnutí Saudkova života. PS: Co se týče žánrů komedie to zrovna dvakrát nebyla.

plakát

Kameňák (2003) 

Komedie složená ze vtipů zákonitě nemůže byt dobrý film. To znamená, že filmově to stojí slušně řečeno za prd, ale pokud nepotřebujete zrovna vidět dokonalý film je pro zpestření večera dobrý.

plakát

Anakonda (2008) 

Kvalita podobných filmů je příšerná. Neříkám, že neumí zabavit když je nuda, ale normálně se na to koukat nedá. TRAGÉDIE