Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (2 434)

plakát

96 hodin: Odplata (2012) 

Vraždící albánští kuplíři, kteří chtějí spravedlivě pomstít smrt svých synů? oukeej, ale pořád to má grády a Istanbul je dostatečně sexy.

plakát

Air America (1990) 

Komediální drama z války v zemi, kde válka nebyla? Pěkné da da, ale určitý šarm to má.

plakát

Bezstarostná jízda (1969) 

Příliš dobré na to, abych neuznal, že jde o kultovní kousek. Možná lehce naivní příběh a jeho podání, ale ty silné momenty s bílou sílou vidláků ...

plakát

Dr. No (1962) 

jen ze skvělého filmu vznikne kult ...

plakát

Je třeba zabít Sekala (1998) 

Příběh je to velmi silný. Škoda, že Vladimír Michálek nedostal na své filmy nikdy pořádný rozpočet .. Dokud ještě chtěl točit velkofilmy....

plakát

Ponorka U-571 (2000) 

Výborný kus pořádné poctivé práce. Ovšem těch zničených plavidel na jednu chromou rachotinu z první světové … :-)

plakát

Od soumraku do úsvitu (1996) 

Edit 2018: Ten film zestárl a Rodriguez nikdy nebyl tak dobrý filmař jako kamarád Tarantino, což se potvrdilo v dalších letech a projektech. Ale i přesto prostě Clooney, Tarantino, Savini a jeho masky, Salma, Danny Trejo, Cheeh Marin … i tak je toho až dost :-)

plakát

JFK (1991) 

No jde o úctihodné dílo a pracně zhotovenou mozaiku - koneckonců předlohou byl snad 20 000 stran soudních spisů … Ale, že by to byl film, s nimž chci trávit jakýkoliv večer? "Fanouškům" vraždy JFK spíše doporučuji nějaký nadupaný dokument. I když závěrečná dvacetiminutová Costnerova řeč má obrovskou sílu - Stone dovede být velmi přesvědčivý.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2005) 

Viděno po dlouhých 13 letech - ten film má stále koule, skvělá kamera, kostýmy, choreografie akčních scén a hlavně .. těm dvěma to sakra sekne.