Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Šéfové na zabití 2 (2014) 

Tak takhle jsem se u filmu dlouho nenasmála:) Opravdu povedená komedie, určitě doporučuji!

plakát

Galapágy 3D: Zázrak přírody (2014) 

Moc hezky zpracovaný dokument o Galapágách. Je zde vysvětlen vznik samotných ostrovů a také jaká zvířata na ostrovech žijí, jak se tam dostala a jak se vyvinula... V 3D to má magickou atmosféru:)

plakát

Ranhojič (2013) 

Moc hezký film, který pojednává o léčitelství ve středověku. Věci, které jsou pro nás samozřejmostí, byli dříve tabu a v tomto filmu jsou ukázány nejrůznější problémy, které musela medicína překonat, aby se dostala na dnešní úroveň. Děj je provázen romantickým příběhem.

plakát

Něžné vlny (2013) 

Myslím si, že to je jeden z povedených českých filmů, u kterého se člověk upřímně zasměje a odreaguje.

plakát

Zločin (2011) (seriál) 

Od tohoto seriálu jsem se nemohla odtrhnout. V každé epizodě byl nějaký zvrat a člověk vůbec netušil, kdo je vlastně vrahem, protože to pokaždé ukazovalo na někoho jiného. Kromě skvělého děje byli také výborně obsazení detektivové.

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Zápisník jedné lásky je krásný romantický film pro všechny věkové kategorie. Pojednává o skutečných problémech ze života a právě proto dokáže člověka dojmout až k slzám.

plakát

Rivalové (2013) 

Tento film se mi velmi líbil, i když nejsem zrovna velká fanynka formulí. Po celou dobu byl děj velice napínavý, dramatický a dojemný. Film je výborně natočený a perfektně obsazený. Na legendární závodníky po zhlédnutí tohoto filmu jen tak někdo nezapomene.