Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (320)

plakát

Mantracker (2006) (pořad) 

Chlapík s výrazem drsnějším než Chuck Norris v každým dílu nahání v kanadský divočině dva soutěžící. Ty musí zdolat za 36 hodin pěšky v průměru něco kolem 50 km lesem, vodou, po skalách.. Oni mají mapu a kompas, vědí kam jít a kde je cíl.. stopař má jen koně a k ruce znalce místního prostředí, jediná šance jak závodníky chytit, je je vystopovat. Těžko odhadovat do jaký míry je to celý inscenovaný, páč jak se soutěžícíma, tak s méntrekrem musí bejt většinu času televizní štáb o bůhvíkolika lidech, takže o nějaký nenápadnosti lovce i lovenýho asi nejde moc mluvit, navíc lovení tak nějak vždycky vystačí na 40 minut jednoho dílu a pokaždý jsou tam víceméně podobně dramatický momenty, nicméně v televizi je to velice koukatelný a zábavný.. zvlášť méntrekrovi vražedný pohledy, když objeví kořist stojí za to..

plakát

Nebuďte policajta (1988) odpad!

Jeden z nejhloupějších filmů, jaký jsem kdy viděl. Debilita scénáře překonává všechny meze, Delon pobíhá od ničeho k ničemu, hodně k smíchu je i jeho pobočník s dřevěnou rukou.. hodný a zlý poldové se za různě tragikomickejch okolností vraždí mezi sebou, pokud možno vždy zahaleni do francouzský vlajky. Zápletka zcela mimo realitu..  Možno sledovat pouze jako komedii..

plakát

Portrét šílenství (2005) 

Tak hlavně že na konci našel Eddie tu pravou lásku a porozumění..

plakát

Soupeři (1977) 

Člověk se musí ptát, kde se stala ta chyba.. jak se mohlo stát, že Ridley Scott po takhle mistrovském debutu došel na svý cestě až k takový sračce, jako je třeba G.I.Jane..

plakát

Znamení čtyř (1983) (TV film) 

O ždibec horší než Pes baskervillský, natočený s Ianem Richardsonem ve stejném roce, ale to je spíš dáno samotnou literární předlohou, která nedosahuje kvalit Psa baskervillskýho..

plakát

(1998) 

Kdo si libuje v černobílým rozmazaným obrazu, halucinacích plných mravenců, propichování mozku a finále s vrtačkou, ten si přijde na svý.. Ale ruku na srdce.. matematický podklad celýho příběhu je infantilní i pro frekventanty Populární mechaniky pro děti.. a burzovní mafiány a židovský sektáře mohl Aronofsky s klidem přenechat Šifře mistra Leonarda..

plakát

21 gramů (2003) 

Že film natočí Iňarritu, budou v něm hrát slavný herci, bude to naprostá depka s fajným indie lookem spousty prostřihů a časovejch rovin a Naomi Watts v něm ukáže prsa, ještě neznamená, že to bude bůhvíco..

plakát

Sázka na třináctku (1977) 

Fušeřina.. nablblý scénář, toporné herecké výkony (obzvlášť Satoranský se překonává), režie Dušan Klein.. ble..