Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (10)

Spider-Man: Paralelní světy

Spider-Man: Paralelní světy (2018)

Když na začátku představuje Peter Parker sebe jako Spider-Mana, jsou ukázány zanimované scény z předchozích tří hraných filmů se Spider-Manem s Tobeym Maguirem. Zejména scéna s Mary Jane v kavárně, kdy jí zachrání. Poté záchrana cestujících v metru. A polibek v uličce.

Dr. House

Dr. House (2004) (seriál)

Hlavní postava Gregoryho House (Hugh Laurie) má tzv. definitivu (trvalé ustanovení pracovního poměru). Má tak výhodu, že jej nemohou bez souhlasu správní rady a všech členů vyhodit z nemocnice. To mu umožňuje léčit pacienty podle svého, a tak se sám ani nebojí o zaměstnání a často překračuje etické limity, jak na stranu pacientů, tak na stranu kolegů.

Malý Sheldon - Švédské vědecké cosi a rovnice s toastem

Malý Sheldon - Švédské vědecké cosi a rovnice s toastem (2019) (epizoda)

V epizodě můžeme na konci, po vyhlášení vítězů Nobelových cen, vidět během povídání současného Sheldona, záběry na malého Howarda Wolowitze, hrajícího videohru a slyšet jeho matku, jak na něj křičí, aby šel spát. Poté mladou Bernadette a Amy.

Hvězdná brána - Inaugurace

Hvězdná brána - Inaugurace (2004) (epizoda)

Kromě krátké scény s generálem Georgem Hammondem (Don S. Davis) se v této epizodě neobjevují žádní stálí herci. Všechny scény se stálými herci jsou flashbacky z předchozích epizod, které upozorňují na události, o nichž prezident (William Devane) a ostatní diskutují.

Zvonilka a velká záchranná výprava

Zvonilka a velká záchranná výprava (2010)

Poprvé v tomto díle má Zvonilka jiné šaty než v ostatních dílech. Nemají výstřih a jsou složené z několika vrstev listů omotaných přes sebe.

Reklama

Ovládací panel
4 body