Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dokumentární

Pořady (10)

Top Gear

Top Gear (1978)

Legendární britská kreatura Jeremy Clarkson udělal z automoto pořadu zábavnou show, která bezpečně upoutá k obrazovce i antimotorosty, jejichž konverzace o autech končí u barvy a počtu kol. Nový formát totiž směruje náplň pořadu ze silnic a útrob motorů skrze naschvály a popichováná trojice komických individuí, příjemných výletů na zajímavá místa a realizace nejšílenějších nápadů do světa nekompromisní zábavy, která hravě zvládně naordinovat příjemný večerní zážitek napříč nejširšímu spektru diváků.

Ninja Faktor

Ninja Faktor (1997)

Sasuke, v japonsku těžká národní posedlost, se může zdát jako jiné soutěže, přecijen má ale něco navíc. Vedle máchaní ksichtu v blátě a sakra těžké opičí dráhy jsou to totiž soutěžící, kteří nejsou jen bezejmennými střídajícími se figurkami. S původně obyčejnými japončíky se na jejich cestě lehko sžijeme a překonávání tří úseků se stává dramatem. Skoro slepý Yamada, nejsilnější rybář Nagano nebo hasičský hrdina Takeda. Nelze jim nefandit, když kvůli soutěži opustili zaměstnání a denně hopsaj na zahradní replice prohnuté zdi. . Alternativa: Takeshi´s Castle, Fear Factor, Fort Boyard, Sur la piste de Xapatan.

Fakta vítězí

Fakta vítězí (2017)

Skvělý pořad. Konfrontace informací o zajímavých tématech nebo historických momentech s jejich ověřitelností je originální formát. Detailní analýza zdrojů umožňuje třídit fakta od neověřených tvrzení a ve výsledku k tématům vytváří maximálně relevantní a objektivní obsah bez skepse nebo snahy o senzaci. Za každou epizodou musí být strašně práce², vždy ale stojí za to, protože k diskutovaným tématům jsou Fakta ta nejhodnotnější tvorba nejen na YouTube. Keep going!