Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (216)

plakát

Aurore (2005) 

Skvělý tragický příběh podle skutečné události...bohůžel ne tak skvěle natočený. Chvilkama mě to připomínalo starší seriály z červené knihovny, hlavně první polovina filmu. Kdyby to točil zručnější režisér, tak si myslím, že by to byla bomba. Podobný Americký zločin mě uchvátil víc, i tak je tento film dobrý a určitě bych ho doporučil.

plakát

Hnüs (2019) 

Nečekal jsem, že by mě to až tak dostalo, ale dostalo! Životopisný film o kapele Mötley Crüe je jedním slovem boží, energický od začátku do konce. Tvůrci se nebáli ukázat tu pravou tvář kapely a hodně ošklivou, což byli hlavně drogy, sex a alkohol. Jsem fanoušek rockové hudby, takže musím dát 5* (85%). a Od Netflixu zatím nej film, co jsem viděl ;-)

plakát

Spider-Man: Paralelní světy (2018) 

Takhle COOL film jsem dlouho neviděl. Zábava od začátku do konce, plno skvělých nápadů a pokud někomu vadí, jak je film natočený, mě ta obrazová stránka filmu úplně rozsekala. Už teď ten film miluju. Tohle je jedinej komiksovej film, po kterým mám chuť nakoupit plno komiksovych sešitů a sjíždět je. Doporučuju a chci další podobný dobrodružství 😉

plakát

Po čem muži touží (2018) 

Ale jo, bylo to koukatelny. Začátek mě přišlo,že si Langmajer odskočil od Lajny, podobný týpek. Pak nám na scénu přišla Polívková a i ta mě bavila. V kostce bych řekl, že je to klasická americká komedie v českým kabátě. Po delší době lepší český film.

plakát

Devadesátky (2018) 

Hill mě mile překvapil, natočil svěží film, který ve mě probudil nostalgii 90 let. Nikdy jsem na skateboardu snad nestál, ale po shlédnutí si mám chuť zajezdit. Nejenom zasazeni děje, ale i jak je film natočený je super. Mladí herci zahráli skvěle, jak kdybych je sledoval z dokumentu o skejťácích, k tomu téma problémy v dospívání a máme tu fajn filmek, který si dám klidně znova.

plakát

Nebezpečná laskavost (2018) 

Půlku filmu jsem hltal scénu za scénou a říkal si, že sleduji skvěle natočený thriller a kdyby to tak pokračovalo, nebál bych se ohodnotit 5*. Bohužel druhá polovina mě přišla strašně zmatená a řekl bych až komedialně pojatá, což je velká škoda. Normálně bych teď hodnotil za 3*, ale díky božské Blake Lively, si to tu jednu hvězdu navíc zaslouží :-)

plakát

Mrakodrap (2018) 

Mix velkých filmových klasik Skleněný peklo a Smrtonosna past 1, ale bohužel s tupym scénářem. Je to prostě až moc americký a sympaťák Rock to proste sám nezachrání. Kdybych na tohle zašel do kina, vyšel bych zklamenej a možná až nasr... za vyhozeny peníze. Jelikož jsem čekal, jak bude film vypadat a nic jsem od něj nečekal, tak nakonec docela dobrá odreagovačka, u které nesmí člověk přemýšlet. Ale podruhé bych si to asi nepustil 😉

plakát

Monster Trucks (2016) 

Tak byla to taková blbina, ale když chce člověk oddechový film, od kterého nic nečeká, tak nakonec to tak hrozný nebylo. Kdyby me bylo 6 let, asi bych si ten film sjížděl pořád dokola. Teď můžu říct, že už si to asi nepustím :-)

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Já pokud koukám na film, chci ho dokoukat do konce, i když mě moc nebaví, ale tohle se fakt nedalo. Viděl jsem půlku a hodnotím odpad! Třeba se někdy v budoucnu zhulím, dokoukám a možná změním názor :-D

plakát

Mocný vládce Oz (2013) 

Sice taková pohádka pro děti, ale proč ne? Čarodějky pěkný baby, Franco se snažil a efekty jsem si užil dost. Já jsem od filmu nic neočekával, proto dávám 4*(70%). Na podívání dobrý, mám teď dobrou náladu :-)