Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Zlodějka knih

Zlodějka knih (2013)

Škoda, že smrt ve filmu nemluví častěji, neboť některé pasáže v knize jsou opravdu dobré! Ale i tak se mi příběh velmi líbí, je jiný. Ač se zdá, že příběh se točí jen kolem dívenky - je v něm zapleteno mnoho jiných lidských osudů. Herecký výkon Sophie Nélisse je naprosto neuvěřitelný, myslím, že tato herečka má před sebou skvělou budoucnost. Doporučuji všem! a knihu také samozřejmě!

Cashback

Cashback (2006)

Film se mi líbil, zaujalo mne celkové pojetí. Viděla jsem obě verze (krátkou i delší). V krátké mi některé scény chybí, ale v té delší jsou některé poněkud dlouhé, například zdlouhavé procházení mezi regály s "modelkami". Každopádně se filmu nedá upřít originální příběh a nápadité scény, které v jiných filmech neuvidíte.

Neřízená střela

Neřízená střela (2010)

Tak od tohoto filmu jsem nic moc nečekala. Tedy ano čekala, suchý anglický humor, ale film mne dokonale překvapil. Tato zábavná komedie dokazuje, že i bez vulgarismů a sprostých slov je dobrá komedie živa. Rupert Grint se naprosto dokonale se do role mladého učně a svými gesty a grimasami jen dodává vaší bránici šťávu. Dlouho jsem se tak dobře nepobavila a nezasmála.

Faunův labyrint

Faunův labyrint (2006)

Před shlédnutím tohoto filmu jsem byla velmi skeptická. Říkala jsem si: Zase jeden film s nadpřirozenem a ještě zasazen do zvláštní doby.Ale čekalo mne velmi milé překvapení. Líbila se mi struktura příběhu i herecké výkony. U filmů z druhé světové války jsem zvyklá na obvyklá umístění: Francie, Anglie, USA apod., proto mne prostředí Španělska mile překvapilo. I tak jsem si pořád říkala, jak jen to může skončit: A pak přišel neuvěřitelný konec, který mi naprosto vyrazil dech. Film jsem shlédla ještě několikrát a bez okolků ho zařadila ke svým nejoblíbenějším filmům.