Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (9)

plakát

Mirai ft. Nikol Štíbrová: Dej si roušku (2020) (hudební videoklip) odpad!

Tenhle klenot má už přes dva roky, tak bych se na toho Slavíka šel podívat...  „Potkal jsem na pokladně dámu postarší Říká mi, pane to vám stejně nepomůže Ten hadr přes hubu mě jenom vystraší Je konec světa nám už nikdo nepomůže“ Ten rým nepomůže - nepomůže je prostě skvělý, hodně cením.  Samozřejmě pak stačily jen čtyři verše, abychom se už přesunuli k refrénu, který je naprosto bez chyby:  „Roušku, dej si roušku nestyď se, chráníš mě a já zas tebe Roušku, dej si roušku Mysli na druhé a ne jenom na sebe“ Jezdím na tábor jako vedoucí, a když dáváme dětem za úkol složit nějakou básničku, jsou tam dvě klasiky rýmů, za které byste se upili k smrti, pokud byste si chtěli dát za každé použití jednoho panáka - rád + kamarád, sebe + tebe. Je to samozřejmě v pořádku, jsou to děti, a je super, že vůbec vědí, co je to rým.  Od aktuálně nejpopulárnější české kapely bych ale čekal...  ...ne, moment, vlastně ani nečekal. :D  „Kde mám tak asi vzít roušku chytráku Když na celém světě všude chybí Tak si ji třeba ušij doma v bejváku Vždyť v japonském moři Nosí je i ryby Vždyť v japonském moři nosí je i ryby“  Jasně, když tě nenapadá jiný rým na „chybí“ než „ryby“, tak je tam proste nasaď za každou cenu. Doufám, že to není vrchol humoru a že předvedou ještě něco lepšího! Vždyť je nosí i ryby, tvl...  REFRÉN  REFRÉN  Konec  „Ale vždyť je to hezká, chytlavá písnička, která měla za cíl hlavně naučit lidi nosit roušky!“  Ne. Prostě ne.

plakát

Show Jana Krause (2010) (pořad) odpad!

Moderátor se čím dál častěji krajně nevhodným způsobem obouvá do svých hostů, legraci si dělá primárně z nich, kvůli čemuž už tam ani oni sami nechtějí chodit (Jordan Haj). Daleko častěji se pouští i do politiky (předrozhovorové pouštění se do Pirátů má znamenat jako co, přesně? To byl zkrátka jen jeho výblitek, který ani nebyl vtipný, a hlavně ani pravdivý), snaží se, aby byl hlavní hvězdou večera jen a pouze on.  Z kdysi možná nejzábavnějšího moderátora talkshow u nás se stal starý prudič. Bohužel už tak od roku 2019 jen a pouze odpad.

plakát

Malý Sheldon - Nevyvedený večer a chaos sobeckých tužeb (2021) (epizoda) 

Teorii velkého třesku lze odpustit pár chyb a děr v příběhu, protože se jedná primárně o situační komedii, kde by se měl člověk především bavit. Tento úkol se daří na jedničku. Že je Malý Sheldon, spin-off TBBT, rodinná komedie, je naprosto v pořádku, dříve, či později se z toho ale musí stát drama, kde bude Sheldonův otec podvádět, rodiče se budou hádat a nakonec zemře. A čím dřív se to stane, tím si autoři ušetří v budoucnu trápení a fanoušci budou spokojenější, včetně mě.

plakát

Teorie velkého třesku - Pilot (2007) (epizoda) 

„Čím se tu tak vlastně bavíte?“  - „Dneska jsme masturbovali za prachy.“  Výborný pilot!

plakát

Semestr (2016) (seriál) 

Výborný nápad, skvěle zpracováno, doufám, že v dalších dílech bude více humoru.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Tak a teď vážně. Není to tak strašně moc super, jak si myslíte, pokud vám teda není deset. Lego fórky, které zažil každý, kdo si s legem hrál, byly super, ale prvních dvacet minut. Pointa filmu byla taky krásná, ale tím to končí. Film nemůže mít 83%, když po hodině filmu začnete proklínat sám sebe, že jste na to šel a smát se tomu, jak strašně debilní to je. Místy je to zábavné, místy chytré a místy se chcete zabít, nic víc, nic míň.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Začátek Supermana je moc pěkný a propracovaná historie se doopravdy povedla, byť asi na osmý pokus. Tím to ale končí. Počínaje Clarkem Kentem, jež stopuje auto (WTF?!) a konče přehňácanou bitvou, která trvala moc dlouho a byla zbytečně plná různých efektů, co se tam ani moc nehodily. FAKT NE!