Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Transformers

Transformers (2007)

Boj autobotu – něco pro muže. Láska krásného hrdiny : Shia LaBeouf s nádhernou Megan Fox – něco pro holky! Film ve kterým si každý najde své - nic složitého ! :-) nechybí tam napětí, humor...

Gravitace

Gravitace (2013)

Film natočen pouze ve vesmíru a dalo by se říct jen s jedním hercem? Neřekla bych, že zrovna takový film – mně nenechá v klidu sedět. Nebýt coca coly a popcornu – asi bych i zapomínala dýchat, protože tolik smůly jsem v jednom filmu opravdu neviděla ... :)

Zmizelá

Zmizelá (2014)

Další s fantastických filmu Finschera. Perfektní, psycho film - byl takový jako jsem očekávala - plný zvratu a do poslední chvíle nevědění, jak to vlastně skončí ! Obsazení úžasné - Affleck a Rosamund Pike - krasný manželský pár. Rosamund - krasná, milá, křehká bytost ... a nakonec ... taková, vypočítavá manipulantka !!!!!!

Čistá duše

Čistá duše (2001)

Prostě film, jehož jméno si budu dlouho pamatovat !!!! Určitě doporučuji !!!

Padesát odstínů šedi

Padesát odstínů šedi (2015)

Po přečtení knihy má představa Christiana a Anny byla úplně jiná. Proto, když jsem zjistila, že roli dostala Dakota Johnson a Jamie Dornan - dostala jsem strach z toho jaký ten film bude! Po shlédnutí filmu - jsem zůstala sedět a nevěřila jsem tomu, že už je konec! Oba svou roli sehráli senzačně .. věřila jsem té lásce na první pohled, .. věřila jsem každému pohledu, ...a hlavně jsem jim věřila ten obrovský chtíč po tom druhém!!! Kniha 50 odstínu šedi pro mně nebyla kniha plna masochistického sexu a bohatého Christiana , ale byla to pro mně kniha s romantickým příběhem o dvou lidech - kteří se do sebe zamilují na první pohled A NESKUTEČNÝM ZPŮSOBEM JEDEN PO DRUHÉM TOUŽÍ!! a to je to co každá žena chce : BÝT CHTĚNÁ ... a v knize - to bylo perfektním způsobem popsáno! Jamie a Dakota den chtíč do toho filmu dali - proto jsem nadšená !! Na rovinu však asi řeknu - Ti co jste v té knize neviděli tu lásku a viděli tam jen to jak šukaj - tak se na to nedívejte a zapněte si radši porno! :-)