Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (314)

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Dočkali jsme se nové verze kultovního béčkového filmu z roku 1989. Bohužel, remake naprosto ztroskotává na scénáři. Vedlejší postavy a scény, včetně romance mezi Daltonem a doktorkou, jsou tak povrchně vykreslené, že je obtížné navázat s nimi jakoukoli emoční vazbu. Conor McGregor se objevuje jako zábavná, avšak přehnaně karikovaná postava, která se zdá být vystřižená z úplně jiného příběhu. Akční scény jsou sice fantastické, ale jejich nedostatek. Celý snímek pak působí trochu jako jedna atrakce v lunaparku, na kterou hned po jízdě zapomenu a raději si pustím originál.

plakát

Bratři Sunovi (2024) (seriál) 

Vcelku zábavná děti ská jednohubka k obědu, která nevyniká ničím, ale neurazí (Některé scénáristické rozhodnutí jsou na přeshubu, ale i tak jsem to dokoukal). Bojové scény mají dynamiku, ale jsou dost vágní. Průměr

plakát

Těla (2023) (seriál) 

Přestože mám mnoho problémů s dějem, motivací postav, berličkama pro posun děje, stejně jsem dokoukal až do konce a bavilo mě to. Za emotivní konec jsem přidal jedbu slabší hvězdičku.

plakát

Zabiják (2023) 

Po technické stránce absolutní špička. Tyhle filmy patří prostě do kina. Recenzi napíšu až za pár dní, film doporučuju :).(Kino VIFF)

plakát

Boj o moc - Connorova svatba (2023) (epizoda) 

Po čtyřech sezónách by si jeden myslel, že ho nedokáže nic překvapit, že ví, kam to celé sleduje a že se klidně dokouká na konečnou sezonu. A ona přijde jedna z nejlepších epizod v historii seriálů vůbec. Hodnocení 100 procent od prvních šedesáti recenzentů říká své.

plakát

Král Tulsy (2022) (seriál) 

Velice průměrná někdy až trapná jednohubka, kterou si můžu dát při obědě stejně jako devadesátkového Walker Texas Ranger. Uteče to rychle, na nejslabší Sherridenovku ale zapomenu rychle. Raději si pusťte 1883.

plakát

Víly z Inisherinu (2022) 

(Kino VIFF 2022)Souhlasím, že je to nejkomornější film McDonagha, zároveň strašně kouzelný. Kvůli přízvuku hlavních postav jsem nepřeložil úplně všechno, o to víc se těším na VOD, že si to dám brzy znovu. Hlavní protagonisté jdou pro Oscara :)

plakát

Pinocchio Guillerma del Tora (2022) 

(Kino VIFF) Přestože mě to emočně neodzbrojilo jako Vlkochodci, užil jsem si každou minutu nádherné animace a rozhodně se jedná o nejlepší animovaný film roku. Krása.