Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (45)

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Sněhurka + Princezna Mononoke + Johanka z Arku = dobré to bylo

plakát

Sanam Teri Kasam (2016) 

Indie umí tak nádherný romantický filmy, možná ty nejlepší vůbec ale tohle byla akorát afektovaná krávovina. Patos byl nadávkovanej takovym stylem, že si říkáte, jestli to není parodie třeba... žel nebyla. Navíc horší herecký výkony jsem už dlouho neviděl, tohle má být součást nové generace bollywodských hvězd? Potěš prdel. Hudba, choreografie, nic, nula. Smutné, hvězdička za brejličky.

plakát

Gaeineui chwihyang (2010) (seriál) 

Nejlepší role Ye-jin Son, dost telenovela, začátek trochu drhne ale pak strop tyvole

plakát

Katy Perry: Prismatic World Tour (2015) (koncert) 

Absolutní scénografické šílenství. Větší audiovizuální šou jste nejenom nikdy neviděli, ale ani si neumíte představit. Prvky absurdního divadla v mixu s kostýmní operetou ala Broadway, hollywoodskými kulisami, epileptickými lasery, tím největším kýčem a cirkusem nakonec. Vůbec nechápu, že to funguje jako celek(když jsou to navíc defacto tři zcela odlišné koncerty) ale funguje. Tohle je současná Amerika v kostce. Katy je prostě boží a předvádí vrcholový sportovní výkon. Závěr je totální mindfuck a Firework zpívá padesátiletý otec společně se svojí dvanáctiletou dcerou napříč všemi kontinenty. ////// 151! koncertů, tržby $160,293,758, přes 1,5 milionu platících diváků, vyprodáno z 98.6%

plakát

Čas na dobrodružství (2010) (seriál) 

Nejspíš ten nejedukativnější, nejkrásnější a nejdojemnější kreslený seriál vůbec.

plakát

Olympiáda Tokio (1965) 

Velmi poetické, velmi japonské, velmi dlouhé. Antuka, tepláky a kecky. Sport předtím, než se definitivně vymkl z kloubů.

plakát

Colorful (1999) (seriál) 

Moderní společnost umí být někdy hodně krutá. Nástrahy a útrapy číhají na každém kroku. Ale pravý muž se nevzdává. Nikdy! Hodně vtipný a ten opening !!§

plakát

Legenda o "1900" (1998) 

Hudba samozřejmě naprosto výborná (Morricone), jinak je to naprosto zoufalá, patetická sračka.

plakát

Láska a smrt (1975) 

Nejlepší, místy naprosto geniální Allen. Film který zrodil Leiu ("Let's assassinate Napoleon!") a taky film, u kterého se Keira Knightley učila špulit držku (hraběnka Alexandrovna). Tolstoj by plakal...smíchy.