Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (203)

plakát

Wimbledon (2004) 

Wimbledon je příjemná procházka po tenisovém kurtu v doprovodu Bettanyho a Dunst. Zpomalené záběry zápasů mě velmi potěšili (rád vidím v žánru nové věci). Stejně jako záběry však vynikají herecké výkony, scénář a hlavně autentičnost zápasů (diváci, rozhodčí). Co k tomu dodat...rád se na tento film podívám znovu.

plakát

Pokušení (2003) 

Dobrá komedie kterou nemusí ocenit každý. Jsem milovník gospelu a hudby vůbec- takže pro mě to je velmi kvalitní zážitek s příjemným Cuba Gooding Juniorem a Beyonce. K tomu spousta milých vtípků a scéna v holičství, která vás nutí vstát a tančit do rytmu.

plakát

Ed Wood (1994) 

Skvělý herci ve filmu o ne tak skvělých hercích, režisérech, producentech i scénáristech. Velmi působivý výkon Johnnyho Deppa v roli jednoho z nejbizardnějších postav filmu. Tim Burton režíruje fantasticky.

plakát

One Night with Robbie Williams (2001) (TV film) 

Nezapomenutelný koncert, díky kterému se můj názor na Robbieho bleskově otočil od nenávisti k upřímnému obdivu.

plakát

Spice World (1997) 

Od mých šesti let jsem si tenhle film často pouštěl. S odstupem asi 6 let jsem se na něj zase podíval a všechna má očekávání splnil. Je stejně tak nadsazený a praštěný jako byl dřív. Ale mě se to líbí. Prima brejle Eltone 8-)

plakát

Once (2007) 

Once je čistým důkazem toho, že film (byť natočen amatérsky s občasnou roztřepenou kamerou) kvalitou krásně převyšuje filmy bez duše s milionovými náklady. Skvělá hudba, úchvatný závěr a skvělá Markétka Irglová (pěknej Oscar, pěknej..)

plakát

Still Crazy - Pořád naplno (1998) 

Přidal jsem hvězdičku navíc. Naprostej nářez v podobě Strange Fruit si to zaslouží. Jedna z nejlepších rolí, kterou si Bill Nighty zahrál spolu s ostatními skvělými herci, jenž kupředu táhl velmi reálný scénář a skvělý soundtrack. (Mimochodem nemá ho někdo? )

plakát

Zúčtování v Malém Tokiu (1991) 

Dolph Lundgren a Brandon Lee si s vtipem, grácií a silou ve svalech naporcují všechny členy Yakuzy. Touhle jednou větou by se dal charakterizovat celý film. Dokonce se mi líbil i Cary-Hiroyuki Tagawa jako záporná postava.

plakát

Extra život (1997) 

Extra život rozhodně není průměrná komedie. Mohla se jí klidně stát kdyby nehrál hlavní roli Ewan McGregor, kdyby nebyl scénář tak originální (nápad s anděli a nebem je opravdu vynikající) a kdyby neměl jakési zvláštní "boží" kouzlo. Tenhle filmík jsem si tak v 11 letech pouštěl na VHS a dnes si jej mohu v klidu vychutnávat na DVD.

plakát

Mr. GS (2008) (pořad) 

Pane Kraus, tyhle dva si pozvěte do vašeho pořadu. A nešetřte je :D