Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Muž v ohni

Muž v ohni (2004)

Dámy a pánové chtěl bych vám představit nejlepší akční film co jsem kdy viděl. Po všech těch Schwarzeneggerech a Stallonech jsem viděl Man on Fire. Moje dojmy? Jsem unešen. Kamera byla opravdu vynikající miluju Scottův vizuální styl spojení šesti scén v jednu a podobné úlety dávaly filmu opravdu hodně. Úžasný výkon Denzela Washingtona a Dakoty Fanning. Film, který si na nic nehraje a ukazuje věci takové jaké jsou. Konec je naprosto úžasný, film se táhne ve skvělém tempu a má všechno co má správný akční film mít včetně scénáře a výborné hudby. Mohl bych jeho klady psát do nekonečna a proto se řadí mezi naprostou špičku mých oblíbených filmů.

Svět podle Prota

Svět podle Prota (2001)

Něco tak úžasného, inteligentního, napínavého a nabitého se jen tak nevidí. K-Pax má fakticky děj, který vás vtáhne a už vás nepustí. Opravdu výborný Kevin Spacey a též výborný Jeff Bridges jako pacient a psychyatr- nedokážu si představit nikoho lepšího. K tomu skvělá hudba a opravdu nabitý scénář zvraty, vědomostmi a poučením.

Prokletí žlutozeleného škorpióna

Prokletí žlutozeleného škorpióna (2001)

Když jsem si tohle pouštěl, čekal jsem pitomost pitomostí v té době jsem Allenovu práci vůbec neznal a hned od prvních zvuků hudby jsem věděl, že mě to bude šíleně bavit. A taky se stalo. Tímhle se Woody Allen trefil přesně do mého měřítka správného humoru. Celý film jsem si užíval od začátku dokonce a potom si jej pouštěl znovu a znovu. Úžasný Allen jako ,,Nanicovatý úředníček co celý život honí zlodějíčky." A též úžasná Helen Hunt která ,,Má takový zlý kukuč." Opravdu bravo takhle jsem se už hoodně dlouho nenasmál a proto se tento film zařadil do mých oblíbených, protože i když ho zkouknu po 150 pořád se mi bude moc líbit a ani na vteřinu mě nebude nudit.

Život je krásný

Život je krásný (1997)

Myslím, že tento film si zaslouží uznání více něž kterýkoliv jiný film. Málokterý film dokáže zhmotnit krásu a krutost života v jednom na filmové plátno. Roberto Benigni to dokázal a proto je tento film tak oceněný. Když jsem se na něj díval měl jsem pocit jako když se vznáším. Možná jsem teď trochu působil jako hlavní hrdina...ale pokud se díváte na Benigniho jak je za každé situace rozzářený a roztržitý a přitom vám do toho hraje Nicola Piovani- La Vita é Bella...slovy ani nejde vyjádřit jak moc si tohoto filmu vážím. Už teď vím , že mě pokaždé dokáže rozplakat a rozzářit jenom když uvidím usmívající se tvář Nicoletty Braschi a Benigniho optiismus. Jedním slovem- bravo.

Zpívání v dešti

Zpívání v dešti (1952)

Tak myslím, že jsem zase objevil film který si bez mrknutí oka zaslouží pět hvězdiček a ještě umístění v mé "top" a ke všemu je to ještě muzikál! Písně jsou úžasné, taneční kreace a vtip Donalda O´Connora- prostě kouzelné. Nejlepší scény jsou však ty stepující- to jsou opravdu brilantní výkony. Nejlepší muzikál co jsem kdy viděl. Až někdy bude pršet, tak půjdu ven a budu si zpívat v dešti.

Moulin Rouge

Moulin Rouge (2001)

Nelze odolat. Tak dlouho jsem se odhodlával a výsledek stál za to. Doufám, že herci by to dokázali zazpívat naživo byť alespoň přibližně stejně dobře. Hlavně Ewan McGregor (Sorry Eltone, tahle verze je prostě lepší). Láskyplný příběh plný přebarvených interiérů podniku, potemnělých exteriérů všedního života, chladných romantických i deštivých beznadějných nocí, s vynikající hudbou. My gift is my comment, and this one's for this movie. TOP!!

Ovládací panel
3 body