Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Recenze (12)

plakát

2 $ocky (2011) (seriál) odpad!

Jediný seriál, u kterého si při reklamní pauze řeknu: "Díky bohu...!".

plakát

Ano, šéfová! (2018) (pořad) odpad!

Strojené scénky, marná snaha o vtip, rady typu: "Buďte výjimeční", "Mějte kvalitní personál", komentáře k jídlu v podobě: "Co má být klobása XXL?"...nakonec jsem u toho usnula.

plakát

Velká šestka (2014) 

Nejsem fanouškem komiksů, proto asi nedokážu plně ocenit film o "malých géniích, z kterých se stanou superhrdinové", navíc mi ve Velké šestce v porovnání s jinými akčními příběhy chyběla hlavní dějová linie či lépe vykreslená ústřední myšlenka. Film se ubíral každou chvíli jiným směrem, některé scény mi přišly zbytečné a zábavných situací s Baymaxem, který je bezpochyby největším lákadlem tohoto filmu, bylo na můj vkus zbytečně málo. Za něj a za "pěst" dávám 4*.

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Jednička se mi líbila víc. Film podle mě postrádal pointu, přesto kvůli Bezzubkovi a Škyťákovi nemůžu dát menší hodnocení :)

plakát

Stážisti (2013) 

Pokud se člověk přenese přes očividný záměr filmu, užije si pohodovou komedii se skvělými herci v hlavní roli.

plakát

Noe (2014) 

Místy byl snad i trochu napínavý...ale celkově postrádá příběh. Jsou vytyčeny pouze důležité momenty - Noe zjistí, co má udělat, je postavena archa, přijdou zvířata, malá zápletka na závěr, konec filmu... Vlastně ani nevím, proč trval tak dlouho, nezanechal ve mě žádné stopy...Za týden ani nebudu vědět, že jsem ho viděla.

plakát

Ošklivka Betty (2000) (seriál) 

Seriál, který si můžu pouštět pořád dokola. Vtipný, napínavý, romantický...co víc dodat.

plakát

G-FORCE (2009) 

Z tohoto animáku jsem poněkud zklamaná. Očekávala jsem další Jako kočky a psi, dostala jsem ale pouze směs akčních scén, moderních písniček a několika povedených vtípků. Film pro mě postrádá hloubku, kvůli které by se mi vryl do paměti.

plakát

Britney: For the Record (2008) (TV film) 

Dokument slibuje odpověď na otázku, "co si zpěvačka myslí o svém propadu na dno, o alkoholu či drogách", přináší však pouze reklamu na její nové koncertní turné... Dozvíte se, že Britney je "normální holka", jako všichni ostatní, která neustále pracuje a velmi trpí, protože ji na každém kroku pronásledují paparazzi... Ačkoliv mám Britney ráda, očividný záměr dokumentu mě velmi zklamal.

plakát

Za plotem (2006) 

Jeden z nejlépe zpracovaných animovaných filmů. Nechybí osobité postavy, poutavý příběh, humor ani poselství pro děti.