Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

22 Jump Street

22 Jump Street (2014)

Miluju tuhle komedii! Pro roli Schmidta a Jenka by se nehodil nikdo líp než Hill a Tatum. Film přetéká vtipnostmi a je prostě úžasný, byla jsem na něm v kině a bolelo mě břicho od smíchu a že jsem brečela je jasný, jsem si jistá že jsem nebyla jediná :D Nemůžu se dočkat dalšího dílu. Dvojka je lepší než jednička a jestli to takhle půjde dál, tak se bojím že na další premiéře umřu smíchy :D doporučuji! " Schmidt opíchal kapitánovu dceruu!!"

Navždy spolu

Navždy spolu (2012)

Dva moji nejoblíbenější herci v jednom filmu. Rachel McAdams a Tatumovi společné hraní svědčí. Ano dala jsem filmu 5* a s čistým svědomím. Celý film jsem doufala, že se Paige vrátí paměť, ale je dobře, že se tak nestalo, protože by takový Happy end film úplně zkazil. Mám ráda "romanťáky" a tak si mě i tenhle film získal a jsem s ním spokojená :)

Donnie Darko

Donnie Darko (2001)

Doufám, že se mi nebude v noci zdát o tom příšerným zajícovi! Pokud by se ve snu ukázal i Donnie, tak bych to klidně brala... :D Na mysteriózních filmech mam ráda to napětí, nepředvídatelnost a atmosféru, což se samozřejmě nepodaří do filmu dát vždy. Ale tady se to rozhodně povedlo! Je to ten typ filmu, o kterém člověk musí déle přemýšlet a je lepší se k němu ještě znovu vrátit, aby jsme si všimli detailů, které jsme dřív přehlídli... 5*