Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Hvězdná brána: Hluboký vesmír

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009)

Universe se liší ve všem co jste mohli vidět ve vesmíru Stargate, nemá žádný super tým jen partu normálních lidí co mají normální problémy a někdy se mezi sebou moc nemusí. Výprava je zde úžasná a tvůrci si opravdu dali záležet na interiérech, jen by kameraman někdy mohl použít stativ, aby se mu tak neklepal obraz. Zvukový doprovod je velmi velmi dobrý a elektronická hudba výborně dokresluje lehce pochmurnou atmosféru seriálu. Celou první řadu jsem přemýšlel nad úkolem Destiny a dočkal jsem se odpovědi (alespoň částečně) ve druhé sérii. Smutné je že MGM začalo mít finanční problémy a seriál byl po dvou sériích zrušen, ale s neurčitým koncem, tak doufám že se ho pokusí oživit nebo alespoň dokončit s plnou parádou. Takže pokud jste máte rádi sci-fi doporučuji shlédnout.

Knight Rider

Knight Rider (1982)

Seriál mého dětství. Každý den jsem sledoval příběhy Michela Knighta a jeho mluvícího auta s názvem K.I.T.T., a nikdy mě to neomrzelo. V tomto seriálu jde hlavně o boj se zločinem pomocí inteligentního auta a (méně) inteligentního hrdiny. Myslím, že tento seriál asi nepotřebuje delší komentář, ale mohl by mít lepší konec.

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Příběhy z malé francouzské vesničky okupované němci za 2. Světové války. Angličani si zde dělají legraci za všech a všeho bez rozdílu, takže i sami ze sebe. Postavy jsou srandovní, někdy až idiotské (exceluje Gestapo vedené Herr Flikem, ale pozadu není ani poručík Gruber a jeho tančík). Dějově je seriál nic moc a je postaven spíše na humoru. Pokud jste tento seriál ještě neshlédli tak vězte, že první epizody jsou nejlepší, ale postupně se to bude zhoršovat (s malými výjimkami).

Troopers

Troopers (2011)

Onlineseriál "parodující'' Star Wars? Proč ne, když je to taková sranda. Ten kdo zná Star Wars trochu dopodrobna a umí angličtinu úrovní středně pokročilého (ne, není to nadabované česky) se bude královsky bavit. Troopři jsou tak strašní idioti, až je to k popukání a Dreadlord (Darth Vader) jako jejich Boss je se svými hláškami úžasnej. Je zajímavé jak si Troopři poradí se starostmi "všedního" života na Hvězdě smrti. Některé epizody jsou sice horší, ale těmi ostatními to autoři bravůrně dotahují, takže super seriál pro ty co mají rádi Star Wars a umí trochu anglicky.

Battlefield Friends

Battlefield Friends (2012)

Nejdřív mě dostali Troopeři a teď BFFs. Tak to máme Recon, Engineer, Medic a v neposlední řadě Noob v normálních situacích hry Battlefield. Super zábava v několika desítkách webepizod, které určitě pobaví i ty co Battlefield nikdy nehráli. Nejvíce mě rozesmály díly Silent Sniper, Killing Cam, USAS 12 a Colonel 100 moments (jek jen to dělá že dokáže sundat vrtulník nožem a další hustý věci).